Hur man avkoda en VIN-nummer för en 1965 Volkswagen

Varje Volkswagen tilldelas ett unikt chassinumret som avslöjar information om bilen, som året den gjordes, ursprungsland, produktionsanläggning, typ av motor samt andra detaljer som hjälper auto butiker och leverantörer för att fastställa de specifika reservdelar din Volkswagen behov. Volkswagens gjorda efter 1980 har 17-siffriga vins, Volkswagens som tillverkades 1965 har bara 9 siffror. Det finns flera webbplatser som snabbt kan avkoda VIN på en 1965 Volkswagen. Webbplatser som avkodar vins besitter databaser som förenklar VIN avkodning processen. Instruktioner
Dubnetworks
1

Besök Dubnetworks hemsida och använda sin Volkswagen VIN avkodare för att avkoda VIN för 1965 Volkswagen. (Se Resurser.) Dubnetworks är en hemsida och forum för Volkswagen entusiaster och dess VIN avkodare tjänsten är gratis.
2

Ange din Volkswagens 9-siffriga numret i textfältet visas bredvid där det står "VIN . " Den 9-siffriga VIN-nummer kan hittas under baksätet stämplat på tunneln, på en metallplatta fäst vid fordonets kropp bakom reservdäcket eller på en skylt som är placerad i bilens främre facket.
Sida 3

Klicka på "Beräkna" fliken bredvid textfältet och Dubnetworks VIN avkodare kommer att avkoda ditt VIN-nummer och visa din Volkswagens information på sidan. Till exempel kommer den att visa om du har en standard Beetle, Super Beetle eller en buss samt alla detaljer som gäller för din 1965 Volkswagen.
Cybertects
4

Navigera till Cybertects plats och avkoda ditt 1965 Volkswagens VIN. (Se Resurser.) Cybertects är en fri Volkswagen VIN avkodare hemsida som kan hjälpa dig avkoda ditt 9-siffriga VIN genom att gå sin databas.
5

Typ VIN-nummer på din 1965 VW i textfältet visas bredvid där det står "VIN."
6

Tryck på "Enter"-tangenten på ditt tangentbord och passiva medan Cybertects avkodar din Volkswagens VIN. När den har avkodats din VIN, kommer informationen för din VW ska visas på sidan.
Gammal bil Fakta
7

Gå till den gamla bilen Fakta hemsida och avkoda VIN på din 1965 Volkswagen. (Se Resurser.) Old Car Facts är en gratis VIN avkodare som specialiserat sig på avkodning VIN-nummer för klassiska bilar och lastbilar som gjordes mellan 1946 och 1980.
8

Ange 9-siffriga VIN för din VW i textrutan nedanför där det står "Ange en Vehicle Identification Number för ett fordon som säljs i USA mellan 1946 och 1980."
9

Klicka på "Sök" visas under textrutan och Gammal bil Fakta kommer att avkoda och visa din 1965 Volkswagens VIN information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99962.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.