Hur man installerar en 2009 Impreza Cabin Filter

Under 2009 tillverkade Subaru flera versioner av sin nybörjar Impreza. Fordonet kan vara hade i sedan eller kombi formuläret och drevs av en 2,5-liters fyrcylindrig motor på 2.5i trim, 2,5-liters turbo fyra-cylindrig motor i WRX trim och en mer kraftfull 2,5-liters turbo fyra- cylindrig motor i STI trim. Varje version av Impreza har en stuga luft filtreringssystem som filtrerar och renar uteluft för klimatanläggning. Filtret måste bytas ut med jämna mellanrum. Instruktioner
1

Öppna handskfacket och ta bort alla värdesaker som kan falla ut.
2

unhinge spjällaxeln på höger sida av handskfacket. Detta är en liten axel som förbinder den löstagbara handskfacket på instrumentbrädan.
3

Tryck på vänster och höger sida av handskfacket, och dra den framåt för att ta bort den från instrumentpanelen och exponera luftfiltret facket.
4

Tryck fyra frisättning växlar på luftfiltret facket, två på ovansidan och två på undersidan och dra ut facket ur instrumentbrädan.

5

Ta bort det gamla luftfiltret, och ersätta den med en ny.
6

tillbaka magasinet luftfiltrering tillbaka i spåret innanför instrumentbrädan, och lägg i handskfacket tillbaka på plats. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99956.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.