Porsche Turbo specifikation

Turboaggregatet eller "turbo" använder avgaser som energikälla, vilket resulterar i en ökning av effektiviteten. Detta möjliggör en ökning av motorns maximala moment och effekt. Porsche började använda turboladdare på sina bilar i slutet av 1970-talet. Turbo versioner finns tillgängliga på flera av Porsches modell linjer, inklusive Cayenne, Panamera och 911. 2010 Porsche 911 Turbo och Trims

911 är bland de mer långvariga Porsche modeller. Den första 911 Turbo gjort sitt utseende i USA 1976. Under årens lopp har turboaggregatet gått igenom flera tekniska uppdateringar för att ytterligare öka dess prestanda och justera till avgasrening föreskrifter. Den senaste Porsche Turbo utfärdas är 2010 Porsche 911 Turbo

2010 Porsche 911 Turbo finns i två trimmar,. Cabriolet och Coupe. Dessa två karossutformningar har identiska funktioner och specifikationer, med undantag för vissa valfria funktioner som är tillgängliga endast för Coupe, som inkluderar ett system för tak transport och en turbo Aerokit.
Motor och prestanda

nya 911 Turbo funktioner en helt ny drivlina med sin 3,8-liters, vattenkyld platt-sexcylindrig motor, laddade med två Variable Turbine Geometry turbokompressorer. Den har en effekt på 500 hästkrafter vid 6.000 rpm, med ett vridmoment på 480 foot-pounds och ett kompressionsförhållande på 9.8:1. Standard Växellådan är en sexväxlad manuell växellåda med överväxel. En valfri överföring är det sju-växlad dubbla kopplingar Porsche-Doppelkupplung som kan ställas in som antingen manuell eller automatisk. Andra motor funktioner inkluderar ett elektroniskt system för motorstyrning, som arbetar på att minska skadliga utsläpp, och fyrhjulsdrift med förbättrat fäste ledningen för balanserad momentfördelning. Valet till Sport Chrono Package får ett uppsving i maximalt vridmoment på 516 foot-pounds och en dynamisk motor mount system.
Chassi, funktioner och prissättning

Den 2010 911 Turbo levereras som standard med smidda lättmetallfälgar, 8.5J x 19 ET 56 på sin främre och 11J x 19 ET 51 på dess baksida. Den är utrustad med individuell fjädring typer, en MacPherson fjäderben med smidda vapen aluminium kontroll och krängningshämmare fram och en LSA multi-link med krängningshämmare på dess baksida. Ytterligare förbättrade system för elektroniska aktiva dämpning, Antisladd och däcktrycksövervakning ingår också som standard. Priset på coupe trim är $ 135.500 för standardversionen medan PDK versionen är $ 140.050. Den Cabriolet kostar $ 146.800 för den vanliga versionen och $ 151,350 för PDK.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99935.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.