1994 Ford 250 Pickup Specifikationer

Ford har sålt sin F-Series linje av lastbilar för mer än sextio år. Ford F-Series lagt state-of-the-art-teknik under 1994 med ytterligare alternativ för en CD-spelare, förarsidans airbag och en tredje bromsljus. År 1994 var F-250 tillverkas i en mängd olika trim, allt från top-of-the-line fyra gånger fyra supercab styleside, som hade ett rekommenderat pris på $ 20.652, till den minst kostsamma fyra-av- två ordinarie hytt med ett förslag prislapp på $ 15,102. Standard Funktioner

1994 Ford-250 pick up kom i en mängd olika klippningar, som inkluderade fyra-by-två och fyra-vid-fyra ordinarie och super förarhytter. Standardutrustning för alla klippningar ingår en fem-växlad växellåda med överväxel, tunga främre och bakre stötdämpare och främre-skiva, bak-trumbromsar. F-250 yttre bredd var 70 inches. Ljus-tonade rutor, dubbla manuella speglar, begagnade

front-säten med vinyl sits trim och färgkoordinerad mattan trim och digitala displayer var standard på alla F-250S 1994.

Motor och växellåda

5,8 liters Windsor V8 vevas ut 210 hästkrafter i toppen av linjen fyra gånger fyra supercab. Ännu mer mer kraftfull var en 7,5 V8 med 245 hästkrafter som tillval. Båda drivs på vanlig bensin. Övriga motorer ingår två 7.3 V8-motorer med 185 hästkrafter för diesel och 190 hästkrafter för motorn med ordinarie bränsle. Förutom de fem-växlad växellåda med överväxel, kan köparna välja en tre eller fyra-växlad automatlåda. År 1994 var Fords F-250 automatik görs med en aluminium drivaxel.
Tillval

fjärr keyless inresa blev ett alternativ 1994, och Trucken kan utrustas med larm. En CD-spelare har också installerat och gjort en del av stereo, snarare än att vara en separat komponent. En makt förarsätet var ett alternativ, liksom ett elektrokromt, insida backspegel. miljövänlig luftkonditionering hjälpte kyla hytten. Andra tillägg ingår lutning styrning, farthållare, fönsterhissar och dörrar, alla terrain däck och en tung batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99925.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.