Hur man förstå en Chrysler VIN-nummer

Alla bilar, Chryslers ingår, har nr för ett fordon (VIN). Dessa är 17-siffriga nummer tryckt i lätt-till-läsa ställen, t.ex. på instrumentbrädan, i manualen, om försäkringen dokumentationen, på dörrkarmen eller någon annanstans. Kombinationer av dessa platser är ofta närvarande, också, så att hitta VIN inte bör vara alltför difficult.The VIN avslöjar en mängd olika saker om din Chrysler, även när den gjordes, modell och när den kom ut från fabriken. Instruktioner
1

metoden en Chrysler återförsäljare för en tabell över vad de olika siffrorna betyder. Förstå betydelsen av platsen värdet är bara det första steget. Nästa steg är att leta upp värden för att avgöra vilken typ av motor, begränsningar och andra funktioner din Chrysler ska ha.
2

Titta på de tre första siffrorna i ditt VIN. Dessa visar (i ordning) där bilen gjordes, vilken typ av bil det är och fordonstypen. Den första siffran förmodligen kommer att vara 1 eller 4 för att beteckna USA, kommer den andra att vara en C för Chrysler, och den tredje kan vara en mängd olika siffror beroende på Chrysler individuella göra.
3

titt på nästa fem siffror för att bestämma bilens modell, motortyp, typ av säkerhetsbälten, vikt och kropp stil (i den ordningen).
4

Konvertera bokstäverna på VIN till nummer (A = 1, B = 2, osv.) Multiplicera sedan det första numret av 8, den andra med 7, och så vidare tills du når 0, sedan öka de faktorer med 1 tills du når slutet av VIN.
5

Lägg dessa resultat tillsammans och dela dem med 11. Återstoden av denna avdelning bör vara samma som kontrollsiffra, som är siffran efter karosseriform siffran. Detta säkerställer att din VIN är korrekt.
6

Titta på nästa siffra att avgöra när Chrysler tillverkades. Siffran 5 betyder 2005, 4 betyder 2004 och så vidare. Datum före 2000 får brev, med A som 1980, som 1981 B, och så vidare. 2010 är också A, och 2011 är B, och så vidare.
7

Titta på bokstaven efter årsmodell att avgöra var den tillverkades.
8

Look på de senaste sex bokstäver för sin individuella identifieringskoden. Detta är ett nummer som är specifik för din Chrysler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99922.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.