Hur man identifierar en Delco Remy Generator

Delco Remy generatorer är utrustade med många olika typer av bilar. De är allmänt tillgängliga, billiga och sällan gå fel. Varje Delco Remy generator är något annorlunda i design, men företaget har gjort identifieringen av en Delco Remy generator lätt. Du kan identifiera den exakta modellnummer. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna din bil huva och säkra den. Hitta Delco Remy generator. Den fästs på sidan av motorblocket ungefär halvvägs ner och har en remskiva på framsidan som generatorremmen går runt. Att se om Delco Remy generator har ventilationshål i
2

Look sidan. Om den gör det, är det osannolikt att vara en autentisk Delco Remy generator eftersom de skiljer sig från andra generatorer genom att ha en bakre fläkt att intaget luft för att kyla generatorn snarare än en sida ventilationssystem.
3 < p> Titta på baksidan av generatorn. Det är det område där du tydligt kan identifiera en Delco Remy generator. Samtliga ledningar terminalerna är på baksidan av generatorn. Du ser också en fläkt inuti den bakre luckan som kyler generatorn.
4

Läs etiketten på baksidan av generatorn. Den talar om modellnumret, spänning och amperetal.
5

under etiketten namnet Delco Remy är gjuten i aluminium ryggplatta. Under namnet orden "Made in USA" är också ingjutna i plattan. På vissa generatorerna modellnumret är också gjuten i plattan. Om din generator har format inskriptioner, kan du vara säker på att du har identifierat en Delco Remy generator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99917.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.