Fakta om en 2005 Acura RSX Type S

Den Acura RSX infördes först 2002, som ersättning för den gamla Acura Integra. Den avsedda Marknadsandelen för RSX var ungdomliga konsumenter som är intresserade av prestanda och köregenskaper, snarare än totala storlek och lastutrymme. Under 2005 genomgick Acura RSX en liten restyle. Ny främre och bakre fascias infördes, och Type S-modellen fick en mer kraftfull motor, en annan överföring och en frontspoiler. Motor och funktioner Transmission

2005 Acura RSX Type S kommer med en 2,0 liters, fyrcylindrig motor som har en effekt på 210 hästkrafter vid 7.800 rpm och 143 ft-lbs. av vridmoment vid 7000 rpm. Även den andra RSX är producerad under denna modell år presenterade en liknande fyrcylindrig motor, var deras högsta betyg bara 160 hästkrafter med 141 Nm. av vridmoment.

gas körsträcka rating för typ S motorn uppskattades till 23/31 mpg. Som nämnts tidigare

, tog 2005 en helt ny växellåda för typ S-modellen. Den sexväxlad manuell växellåda med överväxel som mjukare växlingar övergångar än föregående modell åren.
Alternativ finns

Takluckor, luftkonditionering, elektriska fönsterhissar, lås makt och läder sittplatser är all standardutrustning för 2005 Acura RSX Type S. En kassett /CD-spelare är också standardutrustning. Detta fordon är en coupe stil, så det kommer med två dörrar, men är med sittplatser för upp till fyra vuxna.

Detta fordon erbjuder även vanlig farthållare, tilt styrning, Rattkontrollerna ljud, och en vanlig CD växlaren.
säkerhetsfunktioner och betyg

förare och passagerare sidokrockkuddar är standard på 2005 Acura RSX Type S. Det kommer också med låsningsfria bromsar som standard. Men antispinn och stabilitetskontroll inte erbjuds på detta modellår.

National Highway Traffic och Safety Administration tilldelades RSX ett femstjärnigt säkerhetsnivå för både förar-och passagerarsidan frontalkrockar inverkan. Dock tappade framsidan kraschen betyget ner till fyra stjärnor.
Fordonsmått

2005 Acura RSX Type S åtgärderna 172,40 inches lång och 67,90 inches bred. Det är 54,90 inches lång och har en markfrigång på 5.40 inches.

Hjulbas för detta fordon mäter på 101.20 och svängradie beräknas till 38,10 inches.

Tjänstevikten med standardutrustning för typ S är 2769 £. Det har kuggstångsdrivna styrning med oberoende fjädring fram och bak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99916.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.