Hur man använder en 2007 Tahoe Entertainment System

Den 2007 Chevrolet Tahoe kan utrustas med tillvalet Rear Seat Entertainment System. RSE inkluderar en DVD-spelare och LCD-skärm samt en uppsättning trådlösa hörlurar för att tillåta passagerarna i baksätet att självständigt njuta sina medier. Systemet kan styras via RSE konsolen eller den medföljande fjärrkontrollen. Instruktioner
1

Tryck på strömbrytaren på hörlurarna för att aktivera dem. Använd kanalomkopplaren att växla mellan kanal 1 och 2. Detta gör att baksätespassagerarna att lyssna på radio medan en annan passagerare klockor en DVD. Använd volymknappen omkopplaren på hörlurarna för att justera volymen till en behaglig nivå.
2

Tryck på "SRCE"-knappen på underhållning konsolen för att växla mellan tillgängliga audio källor. Du kan välja CD-spelare, radio, XM radio om sådan finns, DVD-spelare och extra ingångar.
3

Använd "framåt" och "bakåt" för att söka igenom radiostationer eller gå till nästa låt på en CD.
4

Använd "PROG"-knappen för att växla mellan programmerade radiostationer.
5

Tryck på "Release"-knappen på overhead skärmen för att öppna och justera skärmen.
6

Använd fjärrkontrollen för att styra uppspelningen av en DVD. Fjärrkontrollen innehåller alla de vanliga knapparna, t.ex. "Play", "Stop", "Paus", "Next" och "Back", samt piltangenterna för att navigera genom DVD-menyer. När en DVD sätts in, börjar uppspelningen automatiskt, även om den overhead skärm är i nedfällt läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99912.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.