Hur vinterförbereder en 2003 Honda Shadow Spirit

När de kallare månaderna satt i, är det viktigt att vinterförbereder din 2003 Honda Shadow Spirit motorcykel för att se till att den inte är rostig när du vill rida igen. Nyckeln till vinterförvaring din motorcykel är att sätta den i förvaring där det är skyddat från vintern elementen. Det kan fortfarande bli korroderade i lager, men det finns tips för att förhindra detta. Instruktioner
1

Vrid nyckeln i tändningslåset ett klick till höger för att slå på motorcykeln. Låt den gå i ca tio minuter för att värma upp motorn. Detta kommer att befria motorcykeln av eventuell fukt som har samlats.
2

Vrid nyckeln i tändningslåset till vänster och stäng av cykeln. Vrid och ta bort tändstiften. Sätt en kalkon Baster i motorolja och krama den övre änden för att suga upp cirka 25 cc motorolja. Sprutar olja i varje hål tändstift.
3

Använd din hand för att manuellt flytta den i högsta växeln och vrid bakhjulet i någon riktning. Byt tändstift.
4

Tappa av oljan från vevhuset. Vevhuset är placerad under motorn. Ta bort avtappningspluggen och avtappningspluggen bulten och tappa ur oljan i en plastbehållare.
5

Fyll vevhuset med ny olja och byt avloppet bulten och plugg. När du tar cykeln ur lagringen igen efter vintern, rekommenderas det att du byter oljan igen. Fyll bränsletanken till toppen med en bränsle-stabilisator bränsle för att hålla den från
6

rost. Skruva den lilla skruven på carb float skål med en skruvmejsel för att dränera float skålar.
7

Hook batteriet till ett batteri anbud, vilket är en smart laddare för batteriet som hjälper behålla laddningen i din cykel batteri när du går att rida igen. Rida din cykel hjälper till att ladda batteriet, och eftersom du inte åker under vintern, måste du göra något för att behålla den.
8

Torka den bakre delen av cykeln och krom med ett vax polish för att hålla den från rost och korrosion. Applicera gummiskydd till gummidelar cykeln för att förhindra att gummit torkar ut och spricker iväg.
9

Fyll på kylvätska tank med frysskydd om den inte redan är full. Detta kommer att förhindra att systemet fryser och spricker cylindern på cykeln.
10

Kasta en presenning över cykeln för att skydda den från alla andra element. Sätt fast botten av presenning med rep. Du kan binda repet till en hård, jämn syfte att hålla den säkert på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99898.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.