Var hittar jag VIN för en Yamaha Bravo ?

Yamaha Bravo är en serie av snöskotrar tillverkas av Yamaha . Yamaha Bravo innehåller modeller som Bravo 250 som produceras i 2010 och 2011 , men serien går så långt tillbaka som 1980 . Yamaha Bravo har ett chassinumret ( VIN ) för att hjälpa till att identifiera den . Plats

VIN är en vanlig 17 - siffrigt nummer på höger sida av fotstödet , monterade på framsidan av skoter . Detta nummer är olika för varje fordon , men en del av de nummer motsvarar viktig information för tillverkaren och användaren , till exempel det land det byggdes och tillverkaren .
Betydelse
< br >

den första siffran i VIN representerar det land det byggdes , och kan ibland anges med en bokstav . Snöskotrar kan representeras med bokstäverna 1 till 4 för att representera , Kanada eller USA eller bokstaven " J " om den är tillverkad i Japan .
Tillverkare

den andra bokstaven representerar tillverkaren. Yamaha är representerad i VIN-nummer med bokstaven " Y " Den tredje siffran är " B " för att representera en modell av skoter som Bravo . De andra siffrorna representerar kroppen stil , motortyp och året som modellen tillverkades var monteringsfabriken det tillverkats i och hur många enheter som produceras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99895.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.