Dodge Shadow Specifikationer

Dodge Shadow var en kompakt bil som tillverkades från 1987 till 1994. Det fanns i två dörrar och fyrdörrars trim och använde P-kroppen-plattform. Även modellerna såg ut kupéer och sedaner, var Shadow marknadsförs som en bil med "kombi mångsidighet." De gjordes med stora lastutrymmen på baksidan, en unik funktion som gav skugga en fördel bland andra kompakta bilar. År 1991 var en cabriolet modell släpptes låta kupéer och sedaner som skall erbjudas relativt billigare än deras tidigare modeller. The Shadow avbröts 1994 och banade väg för införandet av Dodge Neon. Modeller och Trims

För 1994 var Shadow släpptes som en coupé och en kombi. Båda modellerna var tillgängliga med en bas trim och en ES trim och fanns även med en tvådörrars eller fyrdörrars modell. ES-modellen kom standard med en vinge bakre spoiler och en stereo med kassett kapacitet. Båda modellerna kom utrustade med en vanlig förare airbag.
Prestanda

Basmodellen var utrustad med en framhjulsdriven 2,2 L inline-fyra motor. Dess Borrning och slaglängd var 3,44 av 3,62 inches och dess kompressionsförhållande var 9,5:1. Dess maximala effekt bedömdes vid 93 hästkrafter vid 4.800 rpm och vridmomentet var 122 foot-pounds vid 3.200 rpm. ES

kom utrustad med en 2.5L Inline-fyra motor. Dess Borrning och slaglängd var 3,44 x 4,09 inches, och dess kompressionsförhållande var 9,0:1. Dess maximala effekt bedömdes på 100 hästkrafter vid 4.800 rpm och vridmomentet var 135 Nm vid 2.800 rpm. Båda modellerna kom standard med en femväxlad manuell växellåda, medan en tre-växlad automatlåda var en valfri uppgradering.
Funktioner och dagens prissättning

funktioner Standard på båda trimmar ingår sportstolar, bromsar makt, 14-tums hjul, hjul stål, tyg säten, tonade rutor, servostyrning och en AM /FM-ljudsystem. Valfria funktioner på båda modellerna ingår en fyrhjulsdriven låsningsfritt bromssystem, luftkonditionering, aluminiumfälgar, makt dörrlås, en tilt ratt, farthållare, ett soltak och en bakre bakruta. Som av 2010, kan en 1994 Dodge Shadow kosta runt $ 1950 till $ 2100 beroende på sin klädsel, tillstånd och eftermarknaden modifieringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99889.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.