2005 Chevy Colorado Xtreme Extended Cab I4 specifikation

Chevrolet Colorado är en medelstor pickup. Den började tillverkas 2004 av General Motors Company. Den Xtreme Extended Cab serien trädde produktion under 2005. Den Xtreme paketet ger 18-tums hjul, lägre fjädring och mer hästkrafter. Det finns också en annan bakspoiler, en ny grill och en speciell trim. Den Colorado erbjuder både manuell och automatisk växellåda. Drivlinan är antingen en bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven. Funktioner

Xtreme förlängda hytten modell är en fyrdörrars pickup. Trucken levereras med en bakre, fyra personer bänk. Den har en sex fot flaket och en bak-slagdörr. Pickupen har luftkonditionering som standard, samt fällbara speglar, satellitradio och farthållare. Lastbilen har hög baksätet hink stil. Den levereras med förare och passagerare tvåstegskrockkuddarna, men kan krockkudden på passagerarsidan kan avaktiveras manuellt. Dörrarna drivs av fjärrkontroll och kräver inga nycklar.
Prestanda

Colorado använder en bas fyrcylindrig, inline Vortec 3500 motor. Motorn har en 2,9-liters cylindervolym och producerar upp till 175 hästkrafter vid 5600 rpm. Trucken har en ZQ8 oberoende fjädring. Det sitter på gas-laddad främre fjäderben och bakdämpare och inkluderar krängningshämmare både fram och bak, vilket ökar hantering och manövrerbarhet.

Låsningsfria bromsar är standard på alla Colorado-modeller. Den automatiska växellådan versionen är en fyra-växlad och manualen är en femstegad. Den använder en avancerad multi-point insprutningssystemet. Detta ger bilen en gas körsträcka på cirka 20 miles per gallon i staden och 24 mpg på landsväg. Bensintanken rymmer 19 liter blyfri bensin.
Prissättning

idag en 2005 Chevy Colorado Xtreme pris kraftigt varierar beroende på körsträcka, skick och funktioner. En modell med en uppgraderad växellåda och fyrhjulsdrift alternativet kostar också mer. I slutet av 2010, är ​​en 2005 Colorado Xtreme prissatta mellan $ 11.000 och $ 14.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99888.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.