Skillnaderna mellan Subaru Baja & Outback

Subaru Baja är en crossover lätt utility truck baserad på samma plattform som den andra generationen Subaru Outback. Som sådan, de två fordonen delar många likheter när det gäller design, prestanda och funktioner. Den Baja hade en produktion löpa från 2003 till 2006, medan Outback, uppdateras med en fjärde generationens redesign under 2009, fortfarande i produktion. Body Style

Outback kom två karossutformningar. Den mest populära stil var fyrdörrars vagn. En fyra-dörrars sedan version var också tillgängliga tills den avvecklades 2007. Den Baja byggdes på samma chassi, så det finns många av samma design cues och grundläggande kropp design. Istället för att vara en vagn, men presenterade det fyra dörrar och en utomhus säng som en pick-up truck.
Powertrain

Flera motorer där tillgänglig för Baja och Outback. En 2,5 liters, 4-cylindrig boxermotor var standard erbjudande för båda fordonen. Denna motor gjorde 165 hästkrafter och 166 foot-pounds av vridmoment. Den Baja presenterade också 2,5 liters turbo platta fyra för Baja Turbo-modellen. Denna motor gjorde 210 hästkrafter och 235 foot-pounds av vridmoment. Valfri för Outback var en 3,0 liters, 6-cylindrig boxermotor som gjort 212 hästkrafter och 210 foot-pounds av vridmoment. Båda fordonen har Subarus symmetriska fyrhjulsdrift och båda finns med samma fem-växlad manuell eller fyrväxlad automatlåda.
Funktioner

Båda fordon har i stort sett samma standard. Luftkonditionering, makt dörrlås och fönster och en CD-spelare är standard för både bilar. En taklucka är standard för både trim i Baja liksom de flesta klippningar i Outback. Båda fordonen har standard ABS-bromsar och förare och passagerare krockkuddar front. Limited och 6-cylindriga klippningar av sido Outback har krockkuddar samt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99881.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.