Dodge Charger Polisbil Specifikationer

Dodge först introducerade billaddaren polisen i 2006. Denna modell, som fortfarande tillverkas idag, har några uppgraderingar som gjorts till den varje år. Följande specifikationer gäller för 2010 Dodge Charger polisbil. Två olika motorer erbjöds under 2010 års modell och V-8 motor genomgick vissa förändringar för att göra den mer effektiv utan att minska mängden ström motorn kunde producera. Motor och specifikationer Transmission

Den första motorn finns i 2010 Dodge Charger polisbil är en V-6. Den är utformad för att producera upp till 250 hk med 250 ft-lbs. vridmoment vid 3.800 rpm. Den uppskattade gas körsträcka för denna motor är 16 mpg (stad) och 25 mpg (landsväg). Den har ett kompressionsförhållande på 10:1 och erbjuder sekventiell multiport bränsle.

Andra motor är V-8 Hemi. Denna motor kan producera upp till 368 hk med 395 ft-lbs. vridmoment vid 3.800 rpm. Den kompressionsförhållande för denna motor är 10,5:1 och den erbjuder också samma multiport bränsleinsprutningssystem. Bränsleekonomin för denna motor beräknas till något mindre än V-6 motor.

Dodge Charger polisbil levereras som standard med en fem växlad automatlåda med överväxel.
Special Anpassningar

2010 Dodge Charger polisbil har speciella anpassningar inte finns på detaljhandeln modeller. Dessa anpassningar omfattar en tung bromsar och beklädnader och interiörer utformade med poliser i åtanke (som översätts till bland annat mer utrymme i konsolen för en bärbar dator och mer övergripande inre rum).

De bakre fönstren är konstruerad att inte fungera från baksätet och hela flottan Likalåsande att hjälpa avdelningarna att minska lockout frågor. Dessutom

, polisbilen modeller finns tillgängliga med förmågan att stänga av särskilda Electronic Stability Program (ESP ) om nödvändigt. En särskild "street utseende" paketet är tillgängligt för modeller som används för undercover arbete.
Fordonsmått

Den totala längden av Dodge Charger polisbil är 200,1 inches, och det är 74.5 inches bred. Höjden på detta fordon åtgärder på 58,2 inches och den har en markfrigång på 5,1 inches.

Detta fordon är konstruerad för upp till två passagerare i framsätet och upp till tre i baksätet.

tjänstevikten för modellen med V-6 motor är £ 3946. medan modellen med V-8 motorn väger in på £ 4155.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99844.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.