Typer av Acura Integras

Honda introducerade Acura Integra till den amerikanska bilmarknaden 1986. Pionjären modellen erbjuds fart, kraft, kontroll och bränsleeffektivitet, gör det för att få omedelbar mark på mer etablerade varumärken. Med tiden samlades Integra en stor kundbas på grund av både sin ekonomi och sitt sportiga utseende. Olika modeller av Integra erbjöds fram till 2001, varefter varumärket ersattes av Acura RSX. Första generationens Acura Integra

Den första generationen Integra kom i basen RS och lyxiga LR modellerna. Båda modellerna är utrustade med en 1,6 liters, fyrcylindrig motor, och båda kom som tvådörrars eller fyrdörrars halvkombi. Förutom standard fem hastigheter standard manuell växellåda, har en valfri automatisk fyrväxlad växellåda erbjuds. Integra uppgraderade motorn kapacitet från 113-hästkrafter till 118 hästkrafter i båda modellerna 1988.
Second-Generation Integra

andra generationens Integra släpptes 1990, och erbjöds som två-dörrars halvkombi eller fyradörrars sedan. Den hade en kraftfull 1,8 liters motor som bidrog 130 hästkrafter. En ny modell, GS, lanserades med en mer sofistikerad inredning och andra förbättrade funktioner, såsom ett låsningsfritt bromssystem. Återigen var de modeller som erbjuds med den valfria fyra-växlad automatlåda och de vanliga fem-växlade manuella.
Tredje generationens Acura Integra

slutliga generation av Integra sågs från 1994 till 2001. En populär framhjulsdrift auto av tiden, kom Integra i de två liknande organ stilar, fyra-dörrars sedan och de två-dörrars halvkombi. Varje modell, förutom GS-R, var utrustad med en 1,8 liters motor som producerade 142 hästkrafter. GS-R-modellen var utformad för överlägsen prestanda och gav 170 hästkrafter genom sin 1,8 liters VTEC motor. Type-R begränsad upplaga Integra kom ut 1997, och erbjöds endast i Championship Vit färg. Type-R-serien överträffade alla tidigare modell av Integra i form av prestanda, och dess 1,8 liters motorn gav 195 hästkrafter. Andra funktioner som ingår förbättrad broms-och fjädringssystem, och en minskad kroppsvikt. För att ytterligare minska vikten, var Type-R-serien erbjuds med en valfri luftkonditioneringssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99840.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.