1999 Ford 7.3L specifikation

Ford 7.3 är en motor alternativ på 1999 Ford F-250. F-250 är tillgänglig med ett brett utbud av alternativ och specifikationer. Den 7,3 motorn är tillgänglig med XL, Lariat och XLT serien. Den ursprungliga tillverkaren rekommenderat pris på dessa fordon var mellan $ 18.340 och $ 30.005. Motor

1999 var året som International, det företag som producerar 7,3-litersmotor för Ford, producerat sin miljonte 7,3-liters powerstroke motor. Den 7,3-liters motorn är en V8-motor som ger 235 hästkrafter. Den producerar 525 fot per pund av vridmoment vid 1.600 rpm. Motorn kräver dieselbränsle. Det är en 444-kubik-tums motor som väger 920 £. när det är torrt.
Transmission och Suspension

en femväxlad manuell växellåda är standard på 1999 Ford F-250 med en 7,3-liters motor. En fyra-växlad automatlåda och en sexväxlad manuell växellåda är valfria för detta år för alla modeller. Bakhjulsdrift är standard och fyrhjulsdrift finns som tillval för detta fordon. Suspensionen i fordonets främre del är en dubbla triangellänkar typ med extra kraftiga chocker. Den bakre delen av fordonet har bladfjädrar med tunga stötar.
Interiör

Sätena för XL-modellen kommer som standard med vinyl eller tyg som täcker och läder är ett alternativ för denna modell. Sätena för XLT modellen erbjuds endast i tyg som täcker. The Lariat modell säten levereras som standard med tyg och läder är tillval. Dörren trim för XL är vinyl, medan dörren trim för XLT och Lariat är tyg med mattan i de nedre delarna av dörren. Headliner för alla modeller är trasa. XL-modellen har en blandning av vinyl och gummi för golv. Golvet i XLT och Lariat är mattan. Addera Safety

Detta fordon har bak-hjul, låsningsfria bromsar. Det erbjuder varselljus och ett centralt högt monterat bromsljus för alla modeller med 7,3-liters motor. Lastbilen har förare och passagerare frontalkrock krockkuddar och passagerarairbag kan inaktiveras. Fordonet har fullt utrustade säkerhetsbälten.
Bränsle och Fuel Economy

Detta fordon blir 13 miles per gallon för stadskörning och 17 miles per gallon för motorvägen körning. De 7,3-liters modellerna har en kapacitet bensintank på 38 liter. Intervallet för denna bil är 494 miles för stadskörning och 646 mil för landsvägskörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99811.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.