Hur berätta om min bil är en riktig SS

Den första Super Sport bil gjord av Chevrolet var 1961 Impala SS. Olika modeller har följt, och Super Sport-paketet är fortfarande en som erbjuds på många fordon. Camaros, Chevelles, Novas, Monte Carlos och El Caminos har fött SS emblem, tillsammans med flera Chevy lastbilar, fyrdörrars sedaner och andra front fyrhjulsdrivna bilar. Det finns flera sätt att avgöra om din bil är en riktig SS, men du måste vara försiktig i din legitimation, eftersom ett stort antal kloner existerar. Saker du behöver
VIN
Build sheet
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera för SS-paketet. Super Sport modeller har vanligtvis en större motor, speciell interiör och exteriör trim paket, starkare fjädringssystem, prestanda bromssystem, förstärkningar chassi och hjul specialitet och däck. Varje Super Sport modellen bär SS emblem både på utsidan och på insidan av fordonet på instrumentbrädan. Ofta, Super Sport paket inkluderar en specialitet varvräknare eller andra åtskiljande mätare.
2 Varje motor har ett antal gjuten i den. Kontrollera numret och jämföra den mot andra ursprungliga SS-motorer.

Leta efter numret på motorn. Beroende på bilmodell är vissa motorer används för SS-paketet. I muskelbilar, var en big-block motor används alltid. Kontrollera med din lokala Chevrolet delar återförsäljare för att avgöra vad det ursprungliga SS motorn är för din modell och år. Detta kan vara missvisande, men eftersom bilen inte kan ha sina ursprungliga motorer i den.
3

Kör ramnumret. Vins berätta mycket om ett fordon, inbegripet dess märke, år, modell, original motor, anläggning där det gjordes och andra funktioner paket. Flera VIN look-up webbplatser kan ge dig information om bilens ursprungliga historia gratis.
4

Hitta trim taggen på insidan av förarsidans dörr. Dessa taggar anger information om den ursprungliga trimpaket fordonet skulle ha haft i den.
5

Titta under baksätet för att bygga arket. Utbyggnaden plåt ger information om bilens ursprungliga status direkt från fabrik. Det är ovanligt att hitta en bygga plåt för antika bilar fortfarande på plats, men det är möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99801.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.