Specifikationerna för en Nissan Patrol GQ

Nissan Patrol GQ var den första fyrhjulsdrivna fordon introducerades av Nissan att presentera spiralfjädrar. Det gjorde sin debut i den amerikanska marknaden 1989 och var endast tillverkades fram till 1998. Under sin tioåriga resa GQ infört ett antal olika modeller. En av dem var TB42 som själv kom i ett par olika stilar. Body

kombi modell av Nissan Patrol GQ mäter 189,4 inches lång, 71,5 inches tall och 70.9 inches bred. Den har en hjulbas på 116,9 inches. Den främre slitbanan på GQ mäter 60.2 inches, medan den bakre slitbanan mäter 60.4 inches.
Motor

GQ har en 4,2-liters inline sex-cylindrig motor. Den har en vatten-kylsystem. Motorn har ett argt huvud flöde cylinder, en hög kamaxel och en overhead ventilsystem. GQ motorn har en borrning (cylinder diameter) av 3,78 inches, en stroke (kolv reser avstånd) av 3,78 inches och ett deplacement 4169 kubikcentimeter. Den har en maximal motorstyrka 167,56 vid 4.200 varv per minut (rpm) och ett maximalt vridmoment på 92,2 fot-lbs. vid 2.800 rpm. Den har ett kompressionsförhållande på 8,3 till 1. Du kan få GQ med antingen en femväxlad manuell växellåda eller en fyrväxlad automatlåda.
Övriga

Enligt bilens hemsida, den Nissan Patrol GQ Kombi främre upphängning består av långa resor tre-link spiralfjädrar med ledande armar. Den bakre fjädring är också en lång resa våren med ledande armar. Skillnaden ligger i det faktum att den bakre upphängningen har fem länkar spiralfjäder och en stabiliserande bar. Den har en recirkulation styrning boll makt med en styrning mellan 17 till 1. Rattstången är på en justerbar lutning. Många av de modeller herrgårdsvagn komma med heltäckningsmatta och tygklädsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99791.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.