Honda PX4B specifikation

Honda Accord PX4B tillverkades av Honda 1990 . Fordonet är en familj - sized fyra - dörrars sedan . Honda Accord är mycket vanligt och använder samma motor specifikationer som många Honda modeller , vilket gör det lätt att reparera och delarna lätt att få . Honda Accord PBX4 finns i flera versioner : DX coupe , DX sedan, LX coupe , LX sedan, EX coupé och EX sedanmodell . Funktioner

Honda Accord har maximal sittplatser för 5 personer . EX Coupe och Sedan presenterar en taklucka , och alla versioner luftkonditionering med undantag för DX Coupe /Sedan.
Motor

Honda Accord PX4B byggdes med en fyrväxlad växellåda på automatiken och en fem - växlad växellåda på modeller med manuell överväxel . Den använde en L4 motor med 2,2 liters slagvolym . Motorn är rankade att producera 125 hästkrafter och 145 Nm i vridmoment .


Modeller Honda Accord motor var identisk med den som används i inbyggda modeller från 1990 till 2003 , så de är ganska vanligt och lätt tillgänglig för få. Honda Accord PX4B motor och specifikationer transmission är identiska med A6VA , APXA , APX4 , AOYA , BOYA , MPOA , MPJA och MPWA modeller .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99776.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.