GMC Sierra Alternativ

GMC Sierra är General Motors Company grundläggande halv-tons lastbil. Under 2011 kan personer som vill köpa Sierra välja mellan tre olika alternativ paket, Sierra 1500, Sierra Denali och Sierra Hybrid. Den 2011 Sierra levereras med en mängd olika alternativ och paket att välja mellan, och erbjuder funktioner som fyrhjulsdrift och ett val i motorstorlek. Den 2011 Sierra säljer för mellan $ 20.000 för basmodellen upp till mer än $ 43.000 för Denali. Sierra 1500

grundläggande Sierra 1500 levereras med sex olika motor val, allt mellan en 4,3-liters sexcylindrig motor och en 6,2-liters V-8. Trucken levereras i både två-och fyrhjulsdrift, med flera olika hytt och storlekar säng och och får mellan 12 och 22 mpg, beroende på konfiguration. Kosmetiska och tillbehör uppgraderingar inkluderar Bluetooth och USB-funktioner, keyless inresa, XM radio provprenumeration, tonade rutor, en kromad grill, farthållare, OnStar, en back-up kamera-system, en kromad grill, uppvärmda säten och en valfri taklucka.

Sierra Denali

Denali är lyx paket för Sierra. Den Denali coms standard med 6,2-liters V-8 motor och får mellan 13 och 18 mpg. Den Denali levereras som standard med nästan allt tillgängligt för grundläggande Sierra 1500 samt funktioner såsom en uppgraderad ljudsystem med Bose-högtalare, uppgraderad exteriör gjutning och kropp paket, 20-tums fälgar och en uppgraderad interiör, inklusive fullt justerbara uppvärmda säten och en DVD underhållningssystem.
Sierra Hybrid

2011 Sierra hybrid kommer med en 6,0-liters Vortec V-8 motor och får mellan 20 och 23 mpg, vilket är bättre bränsle körsträcka än ens V-6 Sierra 1500 blir. Hybriden kommer i två-eller fyrhjulsdrift, och erbjuder samma allmänna alternativ och uppgraderingar som grundläggande Sierra 1500 och några av de funktioner som erbjuds för Denali, men inte alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99772.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.