Honda Navigation System Instruktioner

Vissa modeller av Honda fordon kan uppgraderas med ett navigationssystem. Detta system, som kallas Honda Satellit-Linked Navigation System, erbjuder din aktuella destinationen på en karta var liksom förmågan att bli guidad steg för steg till en ingång destination. Du kan programmera systemet med röstkommandon med hjälp av Talk-knappen på Honda ratten. Instruktioner
1

Tryck och släpp talknappen ratten och säga "Display Menu." Vänta tills ljudsignal innan de ger något röstkommando.
2

Tryck på knappen TALA och säga "Adress." Addera 3

Tryck på knappen TALA och säga "City" för att mata in namnet på en stad. Systemstandardvärdena automatiskt till din nuvarande plats. Om du behöver ändra tillståndet, säger "Change stat" i stället.
4

Tryck på talknappen och säga namnet på staden din destination. Om din destination stad är din nuvarande stad, säger "Current stad."
5

Tryck på talknappen och säga antalet staden när systemet ger dig en lista över städer som matchar ditt röstkommando .
6

Tryck på talknappen och säga namnet på gatan för din destination. Du behöver inte säga "street", "Boulevard", "aveny", etc.
7

Tryck på talknappen och säga numret av gatunamn från listan.

8

Tryck på talknappen och säga gatunummer. Systemet kommer att läsa tillbaka ditt kommando och bekräfta att siffrorna är korrekta.
9

Tryck på knappen TALA och säga "OK" för att programmera vägledning. Systemet beräknar den bästa rutten och ger dig anvisningar om hur man kommer dit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99767.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.