1987 Dodge Dakota specifikation

Dodge Dakota är Dodge medelstora lastbil. I 1987 års Dakota var den första medelstora lastbilen och utlöste en hel bransch som snabbt följdes av fordon som Toyota Tacoma och Chevy Silverado. Innan Dakota tillverkarna var bara erbjuder kompakta och fullstora lastbilar. Motor

1987 Dakota erbjuds endast med två olika motoralternativ. Du kan få bilen i en liten 2,2-liters fyrcylindrig motor eller V6 3,9-liters version. Den fyrcylindriga producerar endast 96 hästkrafter och det är ganska underpowered för lastbilsnormer medan V6 producerar 125 hästkrafter, som är till hjälp när dragande laster uppför.
Body

Dakota för 1987 erbjuds i ett kort-säng och lång säng stil med tre olika trim erbjudanden. Den korta säng har en 6,5-fot säng medan den långa sängen har en 8-fot säng. De trim alternativ är bas, SE och LE.
Interiör

Interiören i hytten finns i vanliga två-dörrars och förlängda hytten versioner för 1987 Dakota. Den enda hytten har en bänk som sträcker sig över insidan av fordonet och erbjuds endast i ett textilklädsel. Det är ett lätt att läsa kontrollpanelen på framsidan av fordonet, ett radiosystem och en luftkonditionering enhet. Den förlängda hytten version av denna bil har också dessa erbjudanden samt en liten bänk i den förlängda delen av fordonet som kan fällas upp för extra passagerarutrymme. Men det finns väldigt lite benutrymme med flip-up säte i den utökade versionen.
Transmission

Dakota för 1987 finns med antingen en fyrväxlad manuell växellåda eller en tre-växlad automatlåda. Den fyrväxlad växellåda var standard för detta år och modell. Fyrhjulsdrift finns med V6-motor modellen.
Bränsleeffektivitet

1987 Dakota erbjuder 16/19 mpg för stads /landsvägskörning.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99756.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.