Honda Nighthawk Performance Specs

Honda Nighthawk är en lättviktig gata motorcykel produceras av Honda Powersports. Lanserades 1982, är Nighthawk en avvecklad modell vars senaste upplaga debuterade 2008. 2008 Nighthawk 250 har samma kroppsbyggnad av tidigare utgåvor, ändrar ingenting förutom färgen på motorcykeln. Den Nighthawk besitter en förbättrad transmission och motor över sina tidigare modeller, samtidigt som samma utseende och känsla. Motor

2008 Nighthawk är utrustad med en 234cc luftkyld vertikal tvåcylindrig motor. Den borrning och slaglängd av motorn är 53mm med 53mm. Den kompressionsförhållandet är 9.2 till 1. The Nighthawk använder en enda överliggande kamaxel som en ventil tåg, med två ventiler per cylinder. Induktion hanteras av en enda 26mm CV förgasare. Addera Tändning och Transmission

2008 Honda Nighthawk använder en kapacitiv urladdning elektrisk tändning (CDI). Motorcykeln är utrustad med en femväxlad växellåda och den har en O-ring kedja för slutväxeln. Framhjulet använder en 31mm gaffeln med 4,8 inches av resor, medan bakhjulet är utrustad med dubbla stötdämpare med fem-läge fjäderförspänning justeringsmöjligheter och 3,9 inches av resor.
Bromsar och Mått

Honda Nighthawk fram och bak däck använder enstaka trummor som bromsar. Framdäcket mått är 90/100-18, medan den bakre däckens dimension är 120/90-16. Hjulbasen av motorcykeln är 56,3 inches, och sitthöjden är 29.3 inches. Bränslet kapacitet motorcykeln är 4.3 liter, inklusive en 0,8 liters reserv. Motorcykeln har en tjänstevikt av 315 kg.
Ytterligare specifikationer

Motorn använder ett system för luftkylning. Motorn har två parallella cylindrar vars kolvar rör sig vertikalt. Det är som att hälften av en boxare fyrcylindrig, påslagen slut. Motorn är carbureted och kräver vanlig blyfri gas. Enligt TopSpeed ​​har Honda Nighthawk en topphastighet på + /- 75 miles per timme. Tillgängliga originaltillbehör inkluderar en tank pad, ett ryggstöd och en motorcykel lock.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99755.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.