Specifikationer för 1999 Hyundai Accent

1995 introducerade Hyundai Accent som en ersättning för den föråldrade Hyundai Excel. Hyundai gjorde inga stora förändringar under 1999 års modell. Detta fordon kom i tre olika utföranden. Basmodellen detaljhandeln börjar på $ 8999 och tillverkarens föreslagna priset för GS-modellen var $ 9899. Kelley Blue Book värderar 1999 Hyundai Accent omkring $ 2,500 för alla tre utföranden, om fordonet är i utmärkt skick. Motor och växellåda

En motor fanns i 1999 Hyundai Accent, oavsett vad trimtyp valdes. Det var en 1,5-liters fyra cylindrig motor som var kan producera upp till 92 hästkrafter vid 5500 varv per minut. Det skulle också kunna producera upp till 97 pund fötter vridmoment vid 3000 rpm.

1999 Hyundai Accent uppnår bränsleekonomi 28 mpg vid stadskörning och 37 mpg på landsväg för samtliga tre utföranden stilar.

En fem-växlad manuell växellåda med överväxel var det enda alternativet på basmodellen för detta år och kom som standardutrustning på de andra två trim stilar. En fyra-växlad automatlåda med överväxel erbjöds som som tillval på alla andra trim stilar.


Trim Styles 1999 Hyundai Accent erbjöds i tre utföranden stilar . Den L var basmodellen och kom med två dörrar, och erbjuder plats för upp till fem vuxna. Nästa nivå var upp GL, som erbjöd fyra dörrar och kunde sittplats upp till fem vuxna bekvämt. Den sista trimtyp erbjuds var GS, som kom med två dörrar och kunde också plats för upp till fem vuxna.

Luftkonditionering kom standard på L-modellen, och en kassettbandspelare erbjöds som standardutrustning i alla trim stilar. Andra funktioner såsom makt fönster, lås och luftkonditionering ansågs alternativ för denna modell år.


Säkerhetsfunktioner och klassificeringar Alla tre utföranden stilar kom standard med förare-och passagerar-sidokrockkuddar. Dock var låsningsfria bromsar och andra avancerade säkerhetsfunktioner inte tillgängliga på 1999 Hyundai Accent.

National Highway Traffic och Safety Administration gav 1999 Accent en tre-stjärnig säkerhet betyg för förarsidan frontalkollision kraschar och en fyrstjärnig rating för passagerarsidan frontalkollision kraschar.
Fordonsmått

De två modellerna som erbjuds coupe styling uppmätta 161.5 inches lång och 63.8 inches bred. Den fyrdörrars modell var något längre på 162,1 inches och innehöll samma bredd. Fordonet mätte 54,9 inches hög och presenterade en 95-tums hjulbas.

Tjänstevikten för 1999 Hyundai Accent mätte £ 2088. för L-modellen, 2132 £. för GS modellen och 2119 £. för GL-modellen.

vändradie för samtliga tre utföranden stilar bedömdes vid 15,9 meter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99753.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.