Hur man söker efter en Mitsubishi 3000 GT

Mitsubishi 3000 GT producerades från 1991 till 1999 års modell. Att hitta en välbevarad GT har kraftigt förenklats genom att söka på nätet på sajter som Edmunds.com, Cars.com och Consumer Guide, som tillgång till nya och begagnade bilar återförsäljare inventeringar för ett specifikt fordon profil. Sajter som AutoTrader.com, CarsDirect och craigslist styra dig till privata ägare. Ring återförsäljare och privatpersoner som har en GT till salu och be om Vehicle Identification Number (VIN) för att köra rapporter fordon historia så att du kan sålla ut några allvarligt skadade, översvämmade eller uppgick bilar. Gå sedan se de återstående fordonen. Instruktioner
sökprocessen
1

Identifiera vilken 3000 du letar efter. GT är basmodellen, följt av SL uppgraderingen, vilket inkluderar låsningsfria bromsar, elektroniskt styrda justerbara stötdämpare och en el-manövrerad förarstol. Ursprungligen prisskillnaden mellan GT och SL var ungefär $ 3,000. VR-4, twin-turbo, sålde 300-hästkrafter toppmodell nytt för ca $ 13.000 mer än GT och säljer används två till tre gånger priset för GT. På grund av den stora prisskillnaden mellan de lägsta och högsta pris modellerna, bestämma i förväg dina ekonomiska gränser och söka efter det bästa värdet inom din budget.
2

Välj flera bilar av intresse inom en 50 -mils radie av ditt hem eller företag genom att mata in fordonets profilen till en eller flera av de webbplatser bil Sök nämnde tidigare. Du kan köpa till ett lägre pris från en privat fest, men du kommer inte få någon efter försäljningen garanti heller. Ring bilhållare och fråga om körsträcka, underhåll, anledningen till salu, ram skador, olyckor och större reparationer eller delvis ersättare. Om du fortfarande är intresserad, be för bilen VIN-nummer så att du kan beställa en rapport fordon historia.
3

Boka tid för att se endast de bilar vars fordon historia rapporter stöder den information redan ges till dig. Om en person inte vill ge dig VIN-nummer eller en återförsäljare kommer inte producera VHR, eliminera dem från din lista. Alltid besöka bilen i dagsljus och ta massor av tid för att undersöka yttre färg och kropp för rost, fjällning och bucklor. Också, se däck för mönsterdjup och jämnt slitage. Bilens interiör ska se ut och lukta rent och kontrollera headliner, klädsel och mattor för tårar och fläckar.
4

Ta bilen för en provtur, men innan du startar motorn, öppna huven och kontrollera oljenivån. Lägg märke till färgen och lukten av olja på oljestickan. En ljusbrun nyans och lätt oljig lukten är bra, men en svartlackerad pinne som luktar bränt kan innebära dåligt underhåll. Leta efter oljefläckar på motorn eller runt ventilkåpor, starta motorn och se om någon svart eller vit rök kommer ut slutrör eller om slutrör själva är sotig. Nu tar 3000 GT för ett spinn.
5

köra bilen under samma eller liknande vägar som du använder går till och från arbetet för att få en känsla för acceleration, rida, svarvning och bromsning. Om ratten vickar eller drivor bil, kan du ha ett hjul-balans eller anpassning fråga. När du har begränsat valet ner till en bil, göra inköp kontingenten på en tillfredsställande kontroll av din egen mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99751.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.