Hur avdelning en Kit Car i Virginia

Att få en titel för ett kit bil i Virginia är inte en komplicerad process, så länge du har rätt dokumentation och pappersarbete förberedas i förväg. Ett kit bil kan betraktas antingen en specialbyggd bil, en replika fordon eller en rekonstruerad fordon vid Virginia Department of Motor Vehicles, beroende på hur den byggdes. Du kan title alla fordon som du har byggt eller rekonstrueras så länge den passerar den besiktning som krävs av Commonwealth av Virginia DMV. Saker du behöver
Ansökan avsatta Vehicle Identification Number
Dokumentation för delar av fordonet
Visa fler instruktioner
1

Fyll i Virginia DMV: s "Ansökan om avsatta Vehicle Identification Number "och" Ansökan om intyg om titel och registrering. " Ansökan om chassinumret är ett formulär som du behöver fylla i för att få ett VIN-nummer som tilldelats ditt fordon. Gamla VIN-nummer för olika delar av fordonet (om du använde en befintlig ram eller chassi) är inte längre relevanta och din bil kommer att utfärdas en ny. Intyget för titeln är just det, en ansökan till titel och registrera din bil.
2

Ha en officiell DMV VIN inspektion göras på fordonet. Den Virginia DMV kräver att alla kit bilar besiktigas av brottsbekämpande innan de får ett giltigt titel eller VIN.
3

Skriv ett meddelande som beskriver hur fordonet byggdes och har den attesterad. Ta bilder på bilen, särskilt framifrån och från sidan. Dessa kommer att behöva lämnas in till DMV med din andra pappersarbete.
4

in båda ansökningarna, bevis på din adress, ditt attesterad uttalande, bilder och bevis på innehav av fordonet till din lokala DMV kontor . Ägarbevis måste innehålla titlar, kvitton och räkningar av försäljning för köpta delar av din kit bil eller befintlig ram och chassi om man började med en annan bilens ram och chassi.

Du kommer också att behöva betala respektive avgifter. Som av 2010, debiterar Virginia en $ 125 avgift för besiktning, en $ 5 avgift för VIN plattan, en $ 10 avgift för titeln och en 3 procent statlig skatt innan du kan registrera ditt kit bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99750.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.