Hur hittar motorns storlek på blocket av en CRX

Hitta delar till din Honda CRX kan vara en knepig fråga om du inte vet det submodell eller motorstorlek. CRX har tio olika motoralternativ specifikationer, beroende på om bilen gjordes i USA eller Japan. Att ta reda på vad motorn är i en CRX hjälper dig att hitta rätt delar och begränsa din frustration och resor till Biltema när de inte passar. Saker du behöver
Honda CRX
Paper
Penna /penna
Visa fler instruktioner
1

Anteckna VIN numret sitter på förarsidan bara ovanför den nedre kanten av vindrutan eller på plattan eller klistermärke på förarsidan inre dörrkarmen.
2

Öppna huven och leta efter identifiering markeringar på toppen av motorn. Skriv ner alla markeringar som "16 ventil." Addera 3

Hitta fördelarlocket, vilket är den del av motorn med tändstift kablar som leder från det till platser längst upp i motorn. Ner på framsidan av motorn på den sidan, det finns en skylt notering motorkod strax innan motorn går ner i facket. Skriv ned koden under VIN.
4

Navigera till CRXSI.com att leta upp koden du hittade. Denna lista kommer att berätta skillnaden mellan motorerna.
5

Jämför VIN koden från Thisoldhonda.org att dubbelkolla motorkod. Detta kommer också att berätta vad sub modell du har, vilket kommer att hjälpa dig att hitta delar från bildelar butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99736.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.