Suzuki Ignis Specifikationer

Suzuki Ignis ansågs som efterträdare till Suzuki Swift, en populär japansk småbil. Det var utsläppt på den internationella marknaden under 2000, och var känd i olika namn beroende på tillverknings-läge och marknadsområde. År 2003 var en modifierad version av fordonet släpptes som Suzuki Ignis Sport, även känd som "Swift Sport." Modeller och funktioner

Ignis, släpptes 2000, hade med tre dörrar och fem-dörrars versioner. Några av dess olika standardfunktioner ingår servostyrning, CD-spelare /radio stereo ljudsystem, tyg-klippta säten, multi-reflektor strålkastare, startspärr, bakrutetorkare och förvaringsutrymmen. Den femdörrars typ hade åtta förvaringsfack och standard luftkonditionering, medan de tre-dörrars version hade fem fack och ett tillgängligt alternativ för luftkonditionering. Andra standardfunktioner för femdörrars versionen ingår ett centralt låssystem med fjärr keyless inresa, elektriska fönsterhissar och ytterbackspeglar, takräcken och en förarstol justering.

Ignis Sport 2003 var en tre-dörrars kombi som presenterade en sport paket med en särskilt utformad sportavgassystem, ett avancerat upphängningssystem, en betydande inbromsning paket med låsningsfria bromssystem, ett sänkt chassi och uppgraderade paneler. Det kom också standard med en kropp kit bestående av djupare stötfångare, bukta sidokjolar, förlängningar vakt, 15-tums aluminium aluminiumfälgar och en takmonterad bakspoiler.
Motor och transmission

Det fanns flera motorvarianter för Ignis 2000, men exportmarknaden modellerna tillverkades endast med en bränsle-insprutad 1,3-litersmotorn en effekt på 83 hästkrafter. Denna miljövänliga motor kom med en positiv vevhusventilation systemet. PCV-systemet rensas upp förbränningsprocessen, och bidragit till att minska den mängd bränsle förbrukning.

2000 Ignis kom standard med en femväxlad manuell växellåda, och ett tillgängligt alternativ för en fem-växlad automatlåda. Å andra sidan, kom 2003 Ignis Sport standard med en femväxlad manuell växellåda växellåda, och en 1,5-liters motor har en effekt på 115 hästkrafter.
Säkerhet och prissättning

Standard säkerhetsutrustning för Suzuki Ignis ingår förarsidan och passagerar-sidokrockkuddar, förspända främre säkerhetsbälten, och en kaross som omges av krossbara zoner.

En fördel med Suzuki Ignis över sina konkurrenter var dess konkurrenskraftiga priser. Introduktionspris i Australien för Ignis 2000-modellen var på AUD 13.990 (eller $ 13.500) för tre dörrar typ, och AUD 15.990 (eller $ 15.400) för femdörrars stil. Pris för Ignis Sport 2003 var ca SEK 19.990 (eller $ 19.230).

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99723.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.