2003 BMW 325I Specifikationer

Det 3-serien från BMW började produktionen 1977. Den ursprungliga formen ansågs vara kantighet av granskare, men så småningom bilen utvecklats till den 3-serie som är bekant i dag. Den 325i anses vara instegsmodellen för BMW och när det inte är en riktig "lyx" fordon, men det kommer med flera avancerade funktioner och en rimligt låg tillverkarens föreslagna pris eller MSRP. Den 325i Sedan detaljhandeln för $ 27.800, detaljhandeln Coupe modell för $ 29.000 och cabriolet-modellen ursprungligen detaljhandeln för $ 36.700. Motor och växellåda Specs

En motortyp var tillgängliga för alla 2003 BWM 325i modellerna. Det var en 2,5-liters V6-motor som bedömdes vid 184 hk och kan producera upp till 175 ft-lbs. vridmoment vid 3500 RPM.

bränsleekonomi uppskattningar för denna motor varieras utifrån valda trim nivå. Den sedan och coupé trim stilar fick 20/29 mpg medan det konvertibla modellen bedömdes vid 19/26 mpg.

En femväxlad manuell växellåda erbjöds som standardutrustning för alla trim stilar. En fem-växlad automatlåda med överväxel erbjöds som ett alternativ för alla tre utföranden.

BMW 325i Sedan erbjöd standard luftkonditionering, elektriska fönsterhissar
Trim Styles och lås, samt en CD-spelare. Det presenterade fyra dörrar och kunde ta upp till fem vuxna.

BMW 325i Coupe modell presenterade samma standard alternativ men det hade två dörrar och kunde fortfarande plats för upp till fem.

Konvertibla trim stil lagt elmanövrerade stolar som standardutrustning. Det innehöll två dörrar och kunde ta upp till fyra vuxna.

Läderklädsel var inte standard på de 3-serie modeller men kan läggas till som en uppgradering. Dessutom kom alla modeller standard med en ratt i läder, monterat farthållare och ratt kontroller.
Säkerhetsfunktioner och betyg
p Alla BMW 3-serie modeller kom standard med förare, passagerare och sidokrockkuddar. De presenterade även låsningsfria bromsar, antisladdsystem och stabilitet styrsystem som standardutrustning.

National Highway Traffic och Safety Administration tilldelades 2003 BMW 325i en fyrstjärnig krasch rating för förarsidan frontalkollision kraschar och en fem stjärnor för frontal passagerare sidokollision kraschar.

Insurance Institute of Highway Safety gav 3-serien en övergripande "bra" betyg. Fordonet fick högsta betyg i alla tester, inklusive övergripande, struktur och säkerhetsbur, huvud, hals, ben och begränsningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99722.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.