Mercedes C220 CDI specifikation

tyska biltillverkaren Mercedes-Benz är en av de största varumärkena inom biltillverkning och är berömd för många av bolagets bilar, från sport salonger till lyxiga kombibilar. De C-klass modeller är några av de mest populära i sitt sortiment, med C220 CDI är en högpresterande dieselbil känd för sitt ekonomiska resultat och minskade CO2-utsläpp. Modeller

C220 modeller finns i en mängd olika varianter. Samtliga C-klass modeller finns i salongen och egendom version, med elegans och sport varianter i sortimentet. Den verkställande SE varianten finns i både salongen och dödsboet form och har några extra funktioner och förbättringar, inklusive exklusiva 16-tums aluminiumfälgar och COMAND multimediasystem med hårddisk navigation. Addera Engine

Bränsle levereras till bilen via en fyrcylindrig systemet i 2,1-litersmotorn. Detta ger både gården och versioner saloon i C220-modellen 170 hk (broms hästkrafter), vilket ger en någorlunda kraftfull bil i denna prisklass.
Prestanda

prestanda C220 varierar beroende på vilken variant som drivits, med salongen är marginellt snabbare. Salongen är kapabel av en toppfart på 143 miles per timme och en acceleration från 0 till 62 mph på 7,6 sekunder, jämfört med max 130 km /h och 8,1 sekunder för dödsboet.
Ekonomi

Alla Mercedes-Benz C-klass modeller är utrustade med BlueEFFICIENCY-optimerade motorer. Dessa dieselmotorer har finjusteras för att leverera en hög prestanda med minimal ljudnivå och vibrationer. C220 har en beundransvärd CO2 utsläpp på mindre än 127 g /km och kan uppnå 50,4 miles per gallon.
Pris


Som av 2010, priset för en nya C220 CDI salongen varierar från $ 41.000 till $ 46.000 med de med automatlåda är lite dyrare. Gården versionen är lite dyrare för varje variant med sport dödsboet version med automatisk växellåda som toppar listan på strax över $ 50.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99713.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.