Nissan Cube Specifikationer

Finns i Japan sedan 1998 , kombinerar Cube det praktiska i en fyrhjulsdrift i en kompakt bil med en design som verkar för att bryta varje aerodynamisk paradigm någonsin lärt bil manufacturers.The liten och hög bil konkurrerar med Toyotas Scion och Hondas Element för en ung marknad intresserade av ett udda fordon . För att nå denna marknad , erbjuder Nissan en iPhone app som heter Party Roundup för att spela ensam eller med upp till åtta vänner , där du kör din virtuella Cube till nattens hetaste evenemang . Motor och växellåda

Nissan använde en bakmonterad hjulmotor att sätta fyrhjulsdrift i en liten bil , förneka behovet av en drivaxel eller överföringen. En elmotor ger kraft till bakhjulen när det behövs .

Cube fyrcylindriga motorn ger 122 hk med 127 mul -lbs . vridmoment . Du får från noll till 60 på 9,3 sekunder och gör en fjärdedel mil i 17,2 sekunder vid 80,9 mph . Från 60 till noll mph , det ska använda upp 131 meter av vägen .

Transmissionen är en steglös automatisk och du får 28 miles per gallon i staden och 30 på motorvägen .

Mått

en vikt på strax under £ 3000 , är bilen 156,7 inches lång med 66,7 inches bred och 65 inches hög . Hjulbasen är 99,6 inches . Med fyra dörrar , det ska sätet fem passagerare . Den bakre lastdörr gör lastning och lossning lätt .
Pris

Beroende på alternativ , priset för en kub varierar från $ 14.000 till $ 20.000.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99686.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.