Mazda 2010 3 Jag Specifikationer

Mazda 3 genomgick en total översyn för 2010 års modell. Flera olika trim stilar erbjöds, betecknas med en bokstav efter Mazda 3. Mazda 3i fanns i tre olika utföranden stilar och detaljhandeln börjar på $ 15.345 för basmodellen, upp hela vägen till $ 17.925 för touring-modellen. Bilen erbjöds som en fyradörrars sedan, men det var också tillgänglig som en kombi modell. Motor och specifikationer Transmission

En 2-liters fyrcylindrig motor erbjöds på samtliga 3i trim stilar. Denna motor var kan producera upp till 148 hästkrafter och erbjöd £ 135-fötter vridmoment. De bränsleekonomi uppskattningar för denna motor var 24 miles per gallon i staden och 33 på motorvägen. Detta antal skulle variera om konsumenten valde automatisk växellåda istället för den manuella.

En femväxlad manuell växellåda med överväxel erbjöds som standard på alla 3i modeller. En fem-växlad automatlåda med överväxel fanns tillgängliga som tillval.
Trim Stilar och alternativ

Tre olika utföranden erbjöds för 2010 Mazda 3i. ISV var en fyradörrars sedanmodell med plats för upp till fem vuxna. Det kom standard med makt fönster och lås, luftkonditionering och CD-spelare. Nästa nivå var upp iSport. Detta var också en fyra dörrars sedan med plats för upp till fem, men det presenterade gruppen sporten utseende med 16-tums stålfälgar. Den sista 3i modellen var iTouring. Denna modell presenterade fyra dörrar, och kom med 16-tums hjul aluminiumlegering. Denna modell kom också standard med en power moon tak och fjärr keyless inresa.
Säkerhetsfunktioner och betyg

förare och passagerare sidokrockkuddar var standardutrustning på alla Mazda 3i. Låsningsfria bromsar var också standard på dessa modeller. De presenterade också gardiner sidokollision samt en stabilitet styrsystem och ett antisladdsystem.

National Highway Traffic och Safety Administration (NHTSA) tilldelades Mazda 3i ett femstjärnigt betyg för framsidan frontalkollision kraschar och en fyrstjärnig rating för bakre kraschar sidokollision. NHTSA gav också Mazda 3i ett femstjärnigt betyg rollover säkerhet och ett fyra stjärnor för en sida rollover säkerhet krocktest.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99684.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.