1997 Jeep Cherokee Specifikationer

1997 Jeep restyled Cherokee, gör några betydande förändringar från tidigare årsmodeller. Även om utsidan inte ändra mycket, har nya funktioner lagts till i 1997 Jeep Cherokee och mer uppmärksamhet ägnades åt den blomstrande marknaden för konsumenter som ville ha en robust utseende SUV som var lämplig för staden commuting.Although Chrysler hade ursprungligen tänkt att avsluta produktionen av Cherokee till förmån för dyrare Grand Cherokee, fast motorn företaget med det och fortsatte att producera den till 2001 då Grand Cherokee har i själva verket ersätta denna modell. Motor och växellåda Specs

Två olika motorer producerades under 1997 års modell för Cherokee. Den första, en 2.5L fyrcylindrig motor som var kapabel att producera upp till 125 hk och 150 ft-lb av vridmoment, erbjöds på SE trim stilar i både tvåhjulsdrift (2WD) och fyrhjulsdrift ( 4WD) versioner.

andra motor, en 4.0L V-6 motor producerade 190 hästkrafter med 235 ft-lb av vridmoment, var tillgänglig för alla andra modeller som producerats under detta år.

femväxlad manuell växellåda med överväxel var standard på alla modeller, men en fyra-växlad automatlåda med överväxel fanns som tillval på alla modeller, och det var standard på land trimtyp.
Trim Styles

Flera olika trim stilar fanns tillgängliga för 1997 Jeep Cherokee. De ingår i SE, som erbjöds i både två-dörr-och fyrdörrars stilar i antingen 2WD eller 4WD. Nästa steg var upp sporten trim stil som också var tillgänglig i tvådörrars eller fyrdörrars styling samt 2WD eller 4WD. Den sista trimtyp var land, som inte var tillgänglig som en tvådörrars modell, men kom i antingen 2WD eller 4WD.
P Alla av trim stilar kunde sittplats upp till fem vuxna.


alternativ finns och klassificeringar Säkerhet

elektriska fönsterhissar, lås makt och en kassettbandspelare var standard enbart på land trimtyp. Luftkonditionering var inte erbjuds som en standardfunktion för någon av trim, men kan läggas till som ett alternativ. Samtliga modeller presenterade förare och passagerare sidokrockkuddar

men kom inte standard med låsningsfria bromsar eller andra säkerhetsfunktioner.

National Highway Traffic och Safety Administration tilldelades 1997 Jeep Cherokee tre stjärnor för både förare och passagerare frontalkrockar påverkan. Det fick en marginell rating totalt, men fick ett gott betyg för både huvud /hals och bröstkorg skador i en krasch.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99678.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.