2005 Cadillac DTS Colors

2005 års Cadillac DTS ursprungligen endast hade tre färgerna när begreppet först kom ut. När den var i full produktion, har fler färger läggs till totalt 10 tillgängliga exteriöra färger. De är mestadels ljusa färger, men ett par sticker ut mot resten. Spridningen är stor. Original Colors

De ursprungliga tre färger för Cadillac DTS var Grön Siden, ljus Cashmere och Glacier Gold. De två första är nyanser av grönt. Grön Siden är en vis-liknande grönt och Ljuset Cashmere är en blandning mellan salvia och grått. Den Glacier Gold var en ljus guld färg som avbröts.
Ljusa färger

Fem av de tillgängliga färgerna är ljusa färger, av vilka endast variera något. Glacier White är den mörkaste vitt. Det är nära till vad Glacier Gold såg ut. Vit Lightening är nästa i ljushet. Denna färg är vit med en mycket svag anstrykning av guld. Bara tillräckligt för att få det att se gråvit. Åska Gray, trots namnet, är den vitaste av alla färger. Denna färg är ljust vitt. Ljus Platinum Metallic är en ljusgrå färg som inte har någon annan färgskiftningar utom grått. Blue Ice tar Light Platinum grå och lägger en antydan av blått till det så det verkar gråblå.
Andra färger

De andra tre färger tillgängliga är mycket ljusa och djärva. Den Crimson Pearl är en djup, rik röd färg, inte klarröd, som brandbil rött, men crimson red, som en rubin. Blue Chip är en ljus blå färg som liknar färgen på himlen på en klarblå dag. Black Raven är svart som en korp, men med en opaliserande, glänsande nyans till det, vilket minskar den skarp mörker svart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99676.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.