1989 Civic DX Specifikationer

Honda introducerade Civic i slutet av 1970 som svar på gasen krisen. Konsumenternas efterfrågan på mindre, mer effektiva bilar var hög och många utländska tillverkare drog fördel av detta klimat och producerade bilar som snart skulle sälja mer än många inhemska fordon. Den 1989 Honda Civic DX var tillgänglig i två olika utföranden stilar och erbjöd samma bränsleekonomi som Honda Samhällskunskap är välkända. Motor och specifikationer Transmission

En typ av motor erbjöds på både DX-modeller - en 1,5-liters fyrcylindrig motor som kan producera upp till 92 hästkrafter och 97 foot-pounds av vridmoment. Den bränsleeffektivitet för denna motor bedömdes vid 31 miles per gallon (mpg) i staden och 36 mpg på landsväg. En fem-växlad manuell växellåda med överväxel erbjöds som standardutrustning på DX modellerna 1989. Men skulle detta fordon beställas med en fyrväxlad automatlåda. De bränsleekonomi siffrorna stannade ungefär samma, men den manuella växellådan fick något bättre betyg.
Trim Stilar

DX erbjöds i två utföranden stilar, DX kombi och DX sedanmodell. Den kombi erbjuds två dörrar plus luckan och kunde sittplats upp till fem vuxna. Den sedan versionen som erbjuds de traditionella fyra dörrar och kunde också plats för upp till fem vuxna. Addera ditt alternativ finns

Inte många funktioner erbjöds som standardutrustning på 1989 Honda Civic DX. I själva verket var inte ens luftkonditionering finns som standard. Däremot kan dessa alternativ läggas till en extra kostnad. En vanlig stereo var den enda utrustning som erbjuds och det inte har en kassettspelare. Inga krockkuddar fanns tillgängliga under denna tid och låsningsfria bromsar erbjöds inte som standard på DX.
Fordonsmått

DX kombi mätte 156,1 inches lång och 65,6 inches bred. DX sedan var något större vid 166,6 inches lång med 65,9 inches bred. Båda trim stilar erbjuds en hjulbas på 98,4 inches och vändradien för båda bedömdes vid 32,4 meter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99666.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.