2006 Toyota 4Runner specifikation

Toyota 4runner är en SUV-stil fordon som tillverkas av Toyota Company. Utsidan av fordonet var omgjorda för 2006 års modell, och har en ny stötfångare stil, större standarddäck på begränsad upplaga modell, och för att minska vind och väg buller, en tjockare vindruta, bland andra detaljer och alternativ. 4Runner är off-road förmåga när köpte med 4x4 alternativet, och har en robust SUV styling. Motor

2006 Toyota 4runner erbjuds med en 4,0-liters V6 eller 4,7-liters V8-motor. V6-motorn har 236 hästkrafter och 266 foot-pounds av vridmoment. V8-motorn har 260 hästkrafter och 306 foot-pounds av vridmoment. Samtliga modeller i 2006 4Runner erbjuds i två-hjul och fyrhjulsdrift. The 2006 Toyota 4runner finns endast som en fyrdörrars bil
Body

. Det finns tre olika organ stilar tillgängliga. De SR5 modellen har fotsteg och 16-tums hjul på fordonets kaross. Sport Edition erbjuder 17-tums hjul, huv scoop i frontkåpan och extra chocker för att minska rollover händelser med fordonet. Den begränsade upplagan kaross har 18-tums hjul och extra stötar för att minska rollover händelser.
Interiör

4Runner levereras som standard med två skålade säten för förare och framsätespassagerare och en bänk. Alla tre karossutformningar erbjuder olika inredningsdetaljer. Den SR5 har ett hjul ställbar ratt, en elmanövrerad stol för föraren och en klimatanläggning med bakre ventiler. Den sport edition finns med uppgraderade trasa sittplatser och en ratt lindade med läder som även kan styra stereon. Den begränsade upplagan interiören har läder stoppade uppvärmda säten, ett navigationssystem, ett nöjescentrum i baksätet och en tredje-parkett i en bänk-format som kan fällas upp när de inte används.
Transmission

4Runner är endast tillgänglig med en femstegad automatlåda. Den dragkapacitet av sändningarna är upp till 7,300 pounds på V8-motorn modeller och 5.000 pund på motorn V6 modellerna.
Bränsleeffektivitet

Alla 4runner modellerna 2006 erbjudande 16/20 mpg för stads /landsvägskörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99625.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.