1971 Chevelle Frame specifikation

Chevrolet Chevelles infördes först i 1964 med ett brett utbud av valmöjligheter, från en grundläggande familj bil till en cabriolet eller sport coupe. Modeller som Malibu blev mycket populär, och Super Sport alternativet signalerade Chevrolets inträde i muskel bil verksamheten på grund av dess prestanda och funktioner styling. Dock har nya federala lagar skapades på 1970-talet, tvinga biltillverkare att uppfinna sina fordon. Den dominans av muskel bilar började krympa, och 1971 Chevelle föddes med mindre hästkrafter men med minimala ändringar av dess utseende - med undantag för den enda strålkastare och bakljus integrerade i stötfångaren. Två-dörrars modeller

två dörrar Chevelles inkluderar Series 33 - som var en hard-top sport Coupe med en sexcylindrig motor - och exklusiva Malibu serien med sport-coupé och cabriolet alternativ . Det ingår också den nya Heavy Chevy sport Coupe, med kroppen optioner baserade på Malibu men görs med sida ränder, hjul rally, blackout grill och tung Chevy badging. Den hjulbas för dessa modeller var 112 inches, och total längd var 198 inches. Den hade en bredd av 76 inches, medan de främre och bakre slitbanor var 59 inches.
Fyrdörrars modeller

fyrdörrars Chevelles hade en hjulbas 116 inches. Introducerade modellerna var den sexcylindriga Series 33 Sedan, V8 Series 34 sedan och den mycket populära Malibu serien med sedan och sport-sedan-alternativ. Total bil längd var 202 inches, och dess totala bredd var 76 inches. Främre och bakre spåren var densamma vid 59 inches.
Stationsvagnar

Byggd med extra innerutrymmen och en bakre dörr för enkel bagage tillgång, Chevrolet station vagnar infördes med två eller fyra dörrar alternativ. Under 1971 genomfördes fyra-dörrar med på modeller som Nomad, Series 34 Greenbrier, Malibu Concourse och Malibu Concourse Estate. Som med de mindre sedaner och sport kupéer, var de främre och bakre slitbanor 59 inches. Med det extra utrymmet i en stationsvagn, nådde total längd 207 inches, total bredd var vid 76 inches, och hjulbasen var 125 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99617.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.