Mini Cooper Performance Options

Mini Coopers är snygga små bilar som kommer i en mängd olika stilar. Alla har prestationsbaserade optioner som kan skräddarsys till en förarens behov. Oavsett om det är en Mini Cooper Hardtop, Cabriolet, Clubman, Countryman eller John Cooper Works, det finns en stil och alternativ tillgängliga för att passa varje personlighet. Den Hardtop

Mini Cooper Hardtop finns i två modeller: basmodellen och Cooper S. Basmodellen är utrustad med en 16-ventil, fyrcylindrig, aluminiumlegering motorn en effekt på 121 hästkrafter . Det kan gå från 0 till 60 mph på 8,4 sekunder och har en toppfart på 126 mph. The Cooper S är en sportigare modell med en twin-scroll turbo med 16 ventiler, 4-cylindrig motor. Det finns också fler hästkrafter (181), en toppfart på 141 km /h och går från 0 till 60 mph på 6,6 sekunder.
Cabriolet

Mini Cooper Convertible och Cabriolet S bär alla samma motor specs som Hardtop, men de kommer med den extra lyxen av ett skjutbart tak för de varma, soliga dagar. Både basen och S-modellen kommer med HD-radio-teknik och en ettårig Sirius Satellite Radio prenumeration. Kosmetiskt, skiljer S-modellen och kommer med ett svart nät galler och dubbla slutrör i krom, snarare än en kromad slat galler och en enda chrome avgasrör. Alla Cooper S-modeller levereras som standard med sport-skålade säten och aluminiumlegering pedaler.
Den Clubman

Clubman är fortfarande en Mini, men förpackningar lite extra utrymme för vänner och last. Den levereras med dubbla främre dörrarna och en extra klubb dörr i bak för baksätet passagerare. Den har främre och bakre dimljusen, och S-modellen levereras med en kromad tanklocket. Både basen och S-modellen har möjlighet att en dubbel-rutan, panorama taklucka för förare som gillar stabilitet en hardtop men stilen av en cabriolet.
Countryman

Countryman är en fyrdörrars sportig Mini, med extra utrymme för helgresor. Den levereras i grundmodellen och S-modellen, som kommer packad med twin-scroll turboladdade motorer. Basmodellen är utrustad med en motorstyrka på 121 och en toppfart på 116 km /h, medan S-modellen rymmer en extra skjuts med en motorstyrka på 181 och en toppfart på 134 mph. Basmodellen har en kromad-inramade galler och krom slutrör. S-modellen har en sportigare look, med en svart nät galler och dual-split slutrör i krom. Det finns också en all-wheel-drive version av S-modellen finns tillgänglig.
John Cooper Works

John Cooper Works kommer i Hardtop, Cabriolet och Clubman stilar. Det är den ultimata Minim utformad med en 208-hästkrafter turboladdade twin-scroll motor. Det är en bil byggd med motorsport teknik och är utformad för adrenalin arbetssökande. Den John Cooper Works boasts17-tums challenge-ekrade lättmetallfälgar och har möjlighet att uppgradera till 18 inches. Den har även en kontrast-färg upptill och dubbla split sport tips avgaser. Det är den ultimata bilen för alla förare som vill få att "Italian Job" vibe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99604.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.