Kawasaki Vulcan 1500 Specifikationer

Kawasaki Vulcan 1500 är en av de mest bestående metriska kryssare, populära för sina robusta utseende, kraftfull drivlina och glänsande, kromade tillbehör. Lätt skräddarsy för att skapa en one-of-a-kind kryssare var Vulcan 1500 Classic avgick efter 2009 års modell. Med ett omfattande sortiment av eftermarknaden tillbehör som finns, kan det Vulcan 1500 vara utklädd för touring eller vänster som är för boulevard cruising. Drivlina

Kärnan av Vulcan 1500 är en gummi-mounted, 90-kubik-tums, bränsleinsprutning-fed, vätskekyld V-Twin motor. Dess skulpterade-krom cylindrar inställd på en 50-graders rake och polerade kylflänsarna förbättra den övergripande profilen. Var och en av de stora V-twin cylindrar har fyra ventiler som öppnas och stängs med en enkel överliggande kamaxel, som producerar mer än 84 foot-pounds av vridmoment vid 2.800 rpm. Synkroniserad med en femväxlad växellåda, levererar växellådor och bränsleinsprutning bränslesystem en perfekt matchad kombination för både avslappnad highway cruising och snabb acceleration krävs för självsäkra jaunts i stadstrafik. Den innovativa Positiv Neutral Finder medger obesvärad växling från första växeln i friläge. Den slutliga kardandrivning är tyst och lite underhåll.
Chassi, bromsar, stil och komfort

Cutting en lång, lågt hängande profil, är det Vulcan 1500 chassi ren cruiser. En låg sitthöjd på 27,6 inches med breda styret och framåt-monterade brädorna ger ryttaren med optimal komfort. Med sina breda, kromade, wire-ekrade hjul med fett främre och bakre däck och framstående krom strålkastare, är Vulcan 1500 så snygg som den är funktionell. Front suspension är hydraulisk gaffel och den bakre är dubbla stötdämpare med fem-vägs justerbar förspänning, vilket ger en plysch, bekväm körupplevelse. De främre bromsarna är enkel hydraulisk skiva med två-kolvsok och de bakre bromsarna är enda hydraulisk skiva.
Mått och ytterligare specifikationer

Vulcan 1500 väger £ 659. torka. Det är 98,6 inches lång, 39,2 inches bred och 44,9 inches hög. Dess axelavstånd är 65.6 inches. Instrumentpanelen består av en hastighetsmätare, bränslemätare och varningslampor. Bränsletanken har en 5-liters kapacitet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99591.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.