2003 Range Rover HSE Funktioner

I 2003 års Range Rover HSE är en lyxig SUV som var den sista modellen av sitt slag som tillverkas av BMW innan företaget köptes av Ford. Den 2003-modellen är en del av den tredje generationens utformning av Range Rovers och är utrustad för både på och utanför väghållning. Den 2003 HSE detaljhandeln för $ 69.995 när det släpptes och inkluderade en 50.000 mil, fyra-års garanti. Drivlina och chassi

2003 Range Rover HSE har en helt i aluminium, 4,4-liters V8 som tillverkas av BMW. Motorn är konstruerad för off-road körning, ger säker drift för branta vinklar och vatten vada. Ett brett vridmoment bandet ingår för off-road slitage samt ett kylsystem för att balansera de längre perioder av maximal effekt drift. Den 32-ventil motorn ger 282 hästkrafter vid 5.400 rpm. ZF femväxlad växellåda har både helautomatiska och kommando växling manuell drift, som ger manuell upp och ner sekventiell växling. En två-hastighet, elektroniskt aktiverad överföring växellåda erbjuds på 2003-modellen, vilket gör att föraren att skifta från låg till hög och vice versa i farten. Den 2003 HSE har en vridmomentavkännande center differential att kontinuerligt och automatiskt justera vridmomentet förhållandet mellan fram-och bakaxlarna enligt tillgänglig dragkraft.
Säkerhetsfunktioner

2003 Range Rover HSE har främre krockkuddar i förar-och passagerarsätet och airbagar bak i ryggen. Både rygg och framsätena har sidokrockkuddar, och det finns en på /av-knapp för baksätet krockkuddar. Range Rover HSE har även fyrhjulsdrivna, låsningsfria bromsar och antisladdsystem. Det finns spärr i sidodörrarna. HSE har också dimljusen på den främre stötfångaren för ökad synlighet.
Inredningsdetaljer

2003 Range Rover interiör inkluderar en park funktion längdkontroll samt som ett GPS-navigationssystem. Parken längdkontroll funktionen varnar hörbart föraren för hinder parkeringsplats. GPS navigationssystem inkluderar en vägatlas samt ett system för spårning som använder geografiska markörer för att navigera förarna tillbaka till asfalterade vägar under off-road resor. En klimatanläggning ingår på Range Rover och styrs från ratten. Förare och främre passagerarsätet har makt justerbara nackskydd, svankstöd och fällbara armstöd. Det inre av Range Rover är insvept i elegant trä och läder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99585.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.