Hur du kopplar en LG CU400 en 2004 Acura TL

Från och med 2004 kom den nydesignade Acura TL standard med Bluetooth-anslutning via HandsFreeLink systemet. Med HFL, kan du ansluta en kompatibel Bluetooth-telefon, som LG CU400, för att ringa och ta emot telefonsamtal via bilens stereo. Para ihop telefonen ansluter den till HandsFreeLink systemet så det kommer automatiskt att fungera när din Bluetooth-aktiverade telefon är i närheten. Instruktioner
1

Parkera bilen och vrider om nyckeln i tändningslåset till "Tillbehör" läge. Du kan inte koppla ihop en telefon medan fordonet är i rörelse.
2

Tryck och släpp "Talk"-knappen på ratten, vänta på pip och säga, "Telefoninställningar." Systemet kommer att svara med alternativen Telefoninställningar.
3

Tryck på "Talk"-knappen och säga, "Pair."
4

Tryck på "Talk "knappen och ange en fyrsiffrig parningskod. Detta kommer att vara den kod som du använder för att koppla ihop din mobiltelefon med den HFL systemet.
5

Tryck på "Talk"-knappen och säga, "Ja" för att bekräfta den fyrsiffriga koden efter Systemet upprepar det tillbaka till dig.
6

Tryck på den vänstra knappen på CU400 att öppna menyn.
7

Välj "Inställningar" och välj "Bluetooth" alternativ. Ställ sedan in Bluetooth på "On."
8

Tryck på den vänstra programstyrda knappen och välj "Add" för att lägga till en ny enhet.
9

Välj "HandsFreeLink" en gång telefonen har slutat söka efter tillgängliga enheter.
10

Ange den fyrsiffriga parning kod som du gav till HFL systemet. Den HFL Systemet kommer att informera dig om att en ny telefon har lagts till.
11

Tryck på "Talk"-knappen och säg ett namn för din telefon. Till exempel, kan du namnge din telefon "mobiltelefon", "Min telefon", "Bills telefon" eller vad du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99584.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.