1988 Suzuki Samurai Specifikationer

1988 års Suzuki Samurai var en liten SUV som kunde ändras för terrängförhållanden. Det såg ut som en liten pickup. Detta fordon var populär för pendling och banbrytande på helgerna. Dess liten ram och motor gjorde den ett ekonomiskt val på gas pump, men det hade fortfarande tillräckligt med ström för att komma över hinder på spåret. Motor och växellåda

1988 Suzuki Samurai kom med en 1,3-liters, fyrcylindrig motor som producerade 64 hästkrafter och 76 Nm. av vridmoment. Den enda sändning som kom med denna lilla utility vehicle var en fem-växlad manuell med överväxel. Detta hjälpte det bli 28-29 miles per gallon i genomsnitt, vilket var bra för en bil i den här klassen.
Finns Trim Styles

Suzuki Samurai kom fyra Tillgängliga utföranden stilar i 1988: JA AWD (fyrhjulsdrift) konvertibel, JA 4WD (fyrhjulsdrift) hardtop, JX Deluxe 4WD cabriolet och JX Deluxe 4WD hardtop. Alla trim stilar kunde sittplats fyra vuxna, och de var alla två-dörrars bilar. Med hardtop versioner, var den lilla baksätet bifogas.
Tillgängliga alternativ

en kassettbandspelare var standard i alla 1988 Suzuki Samurai trim stilar, och en fullstor reservdäck fästes till baksidan av ramen i baksätet område /säng. Några andra funktioner erbjöds som standardutrustning i dessa fordon, men köpare kunde lägga alternativ på återförsäljare. Samurai ägare kan också modifiera fordonet när de kom hem, vilket var ett populärt alternativ. En populär modifieringen bort baksätet så att ryggen var mer som en pickup säng.
Yttermått

1988 Suzuki Samurai var 135,4 inches lång och 60,2 inches bred. Den totala höjden var 65,6 inches och tjänstevikten varierade mellan 2,094 och £ 2127., Beroende på trim nivå. Hjulbasen var 79.9 inches och vändradie var 16,7 meter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99581.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.