1988 Nissan Sentra Specifikationer

Den 1988 Nissan Sentra var en ekonomisk kompakt fordon som tillverkas i flera utföranden stilar. Det erbjöds som en coupé med två dörrar, en sedan med fyra dörrar, en halvkombi med fem dörrar eller som en vagn med fyra dörrar och en baklucka. Den ursprungliga pris varierade från $ 6699 för coupe till $ 10.599 för sedan. Motor och specifikationer Transmission

Motorn erbjuds på alla 1988 Nissan Sentra modeller är en 2,3-liters, fyrcylindrig motor kan producera upp till 69 hästkrafter och 94 pund fötter vridmoment. Den gas körsträcka rating för denna motor är 29 miles per gallon i staden och 36 mpg på landsväg oavsett trim stilen. En tre-växlad automatlåda är standard på XE sedan och är ett tillgängligt alternativ på alla andra trim stilar. En fyrväxlad automatlåda kom standard med coupe modellen. En femväxlad manuell växellåda var standard på alla modeller utom XE sedan och coupé.
Finns Trim Styles

1988 Nissan Sentra finns som en XE Sport , GXE, XE sedan, SE coupe, Coupe, E coupe, E kombi, E sedan, XE coupe och XE. Den XE Sport och Coupe har plats för upp till fyra vuxna, medan de övriga modellerna har plats för upp till fem. Den XE Sport, SE coupe, Coupe, E coupe, E kombi, XE och XE coupe har alla två dörrar (minus kombi, som skulle räknas som en tredje dörr) medan de övriga modellerna har fyra dörrar. Några funktioner är tillgängliga på någon av trim stilar. En vanlig AM /FM-radio erbjuds, men ingen kassettspelare.
Fordonsmått

Den totala längden av 1988 Nissan Sentra är 168,70 inches förutom SE coupé och XE Sport, som mäter 166,5 inches, och E kombi, som mäter 162,4 inches. Fordonet varierar i höjd från 52,20 inches upp till 55,3 för E kombi-modellen. Tjänstevikten varierar från 2,156 pounds för coupe modeller upp till 2336 för SE coupe. Hjulbasen för alla modeller är 95,70 inches, och Vänddiameter åtgärder 30.20 meter för alla modeller utom SE coupe, som har en 31,50-fots svarvning diameter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99570.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.