2005 Mercedes C230 specifikation

Mercedes-Benz är en tysk tillverkare av bilar, bussar och lastbilar. Den C230 är en del av Mercedes lineupen av lyxbilar och en del av C-klassen, som marknadsförs som en kompakt verkställande bil. Under 2005 C230 var en populär modell i Mercedes lineupen. Läs mer om denna bil och bli en informerad potentiell köpare av 2005 års Mercedes Benz C230. Performance Specs

C230 motorn har en kompressor kompressor och förskjuter 1798 kubikcentimeter. Det är en in-line fyra, frontmonterad motor med en 8,7 kompressionsförhållande, dubbla kammar overhead och variabla ventiltider /kamaxel med fyra ventiler per cylinder. Den C230 tar premium blyfri gas och har en beräknad gas körsträcka på 32 mpg på landsväg och 23 i staden. Bränsletanken rymmer 16,4 liter.
Hantering Specs

C230 levereras som standard med en fyrhjulig låsningsfria bromsar (ABS) och en broms-assist-system att hjälpa användning kontroll broms i farliga körförhållanden såsom is, slask och snö. I C230 har fyra skivbromsar inklusive två ventilerade skivor och en elektronisk broms distributionssystem. Ytterligare säkerhetsfunktioner inkluderar elektroniskt antispinnsystem via ABS och motorstyrningen. Fordonet har en strut systemet framvagn med en krängningshämmare och spiralfjädrar och en multi-link fjädring bak systemet med en krängningshämmare och spiralfjädrar.
Exteriör och interiör Specifikationer

C230 har krom och ljusa trim runt sidorutorna, på sidan av kroppen och på stötfångarna. Kroppen styling av bilen ger en koefficient dra av .27. Ytterligare exteriöra egenskaper är varselljus, förare och passagerare uppvärmda yttre backspeglar och indikatorer och komplexa ytor lins halogen strålkastare glödlampa. På insidan finns det lyx trim legering på växelspaksknoppen plus legering metall på dörrar och instrumentpanel. I C230 har vindrutetorkarna på främre och bakre fönster med en fast intermittent torka. Addera Standard Funktioner

Några av de funktioner som är standard på C230 är främre och bak luftkonditionering, ratt tilt, farthållare, ratt räckvidd, ett keyless inresa, en färddator som håller reda på kör statistik, makt fönster och lås makt. Interiör standardfunktioner belyses visir fåfänga speglar, läderklädda ratten och mugghållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99546.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.