Specifikationerna för en 1995 Chevy 4X4 Diesel

Det kan vara svårt att föreställa sig 1995 Chevrolet 3500 fyrhjulsdrift som ett arbetsfordon eftersom det har många vanliga funktioner som rival en lyx prestanda bil. Men utseendet på Chevy 3500 är ren lastbil. Mått är stora, även för en fyrhjulsdriven, och inkluderar en befallande kropp med en bakre steg. Mått

Utsidan av Chevrolet 3500 fyrhjulsdrift har dimensioner som är i linje med en fullstor lastbil i sin klass. Den totala längden är 6022 mm med en bredd av 2395 mm. Trucken sitter på en hjulbas på 3.950 mm.
Body

utseende Chevy 3500 fyrhjulsdrift innehåller många funktioner som accent begreppet arbete lastbil med lyx. Både fram och bak är utrustade med krom stötfångare och kroppen med högblank färg. Twin halogenlampa strålkastare och tonade glas lägg sophistication.The förarsidan och passagerarsidan har speglar makt dörrar och öppningsbara bakre kvartsbilder. Det finns också ett bakre steg för passagerare att få tillgång till trucken. Addera ditt Interiör

Interiören i Chevrolet 3500 fyrhjulsdrift kommer med många standardfunktioner. Ratten är klädd i läder och det finns tre platser, två säten fram och en utökad ett stycke i ryggen. Bagageutrymmet lyser upp och ingår i hytten är artighet ljus, främre och bakre läslampor med två växlar, en digital klocka, belysta handskfacket och passagerare sminkspegel. De lås, styrning och fönster är all makt kontrolleras. Mugghållare, dörrfack och jämnt upplysta askkoppar fram och bak slutföra inredningen. Höjdjusterbara nackskydd på framstolarna och ett framsäte mittarmstöd lägga komfort.
Motor

Detta fordon presenterade en massiv 5,7-litersmotor som består av en åtta- cylindrig V front vid en total storlek på 5,733 cc. Det genererade 190 hästkrafter vid 4000 rpm. Hålet var 101,6 mm, en 88,4-mm slaglängd, en kraftfull 8,3 kompressionsförhållande, och en overhead ventil konfiguration som hade två ventiler per cylinder. Den hade bränsleinsprutning baserad på en enda-poängsystem. Bränsletanken har en kapacitet för 34 liter blyfri bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99544.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.