2003 Mercedes Benz S430 Färger

I 2003 års Mercedes-Benz S430 kom med en 24-ventil aluminiumlegering V8-motor, 5-växlad växellåda och en touch skift. Enligt AOL Autos, har Mercedes S430 en Tillverkarens rekommenderade cirkapriser, MSRP, eller "prislappen" börjar på $ 72.600 och kan nå över $ 120.000. När plocka ut denna lyxbil, vill du säkert att välja en bra färg ... och det finns massor av färger att välja mellan. Svarta och gråa
p Om du letar efter en klassisk färg, det finns nio olika nyanser av svart och grått för att välja från. Svart, Svart Opal, Brilliant Silver Metallic och Tenn Silver alla erbjuder en mörk, snygg färg. För en ljusare nyans i denna kategori, välj Desert Silver eller Silver Metallic som har inslag av en solbränna i dem. Om du letar efter en svart eller grå bil med en lätt anstrykning av färg, har Almandine Svart en antydan till mörk röd, har Obsidian Black en antydan till mörkbrun och Tecite Gray har en antydan till mörk grön.

Red, White and Brown
p Om du vill att din bil ska vara mindre subtil att svarta eller grå, men mer subtila att en ljusare färg, välj från Alabaster Vit, Bordeaux rött eller Designo Espresso. Den alabastervitt är en ljus, ren, vit som är populär för Mercedes i olika klasser. Den Bordeaux Red är ett mörkt körsbärsröd, medan Designo Espresso är en mörk, rik brun.
Blues och Greens
p Om du vill att färgen på din bil till pop, anser en av de sex nyanser av blått och grönt som S-klass har att erbjuda. Horizon Blue och Wedgewood Blue Metallic är både lätta blå färger med Horizon Blue har en mer silver underton. Midnight Blue och Capri Blue är både djupa blues med Midnight Blue är mer en djup marinblå färg. Den S430 finns även i två nyanser av grönt: Designo Grafit och Everest Green. Designo Grafit är en mörkt grön med svarta undertoner liknar en jägare grön nyans. The Everest Green, å andra sidan, är en mycket ljusare nyans av grönt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99542.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.