2003 Jeep Rubicon Specifikationer

Under 2003 introducerade Jeep ett nytt tillägg till deras Wrangler linje, Rubicon modellen. Erbjuds som en premium bil och inriktad på dem som ville off-road, var Rubicon väl mottagna. Rubicon anses vara en av de svåraste banorna i världen. Det är officiellt känd som Rubicon /McKinney Road i norra Kalifornien och det är populärt med jeep och off road enthusiasts.Jeep gick alla ut för att skapa fordonet namnges för detta objekt. Den Rubicon tjänade stort beröm från recensenter. Motor och växellåda Specs

2003 Rubicon kom med en 4,0-liters V6-motor som kan producera 190 hästkrafter och 235 foot-pounds av vridmoment. Standarden överföring alternativ på denna bil var en femväxlad manuell men en fyra-växlad automatlåda erbjöds som ett alternativ. Gas körsträcka för manuell växellåda konfiguration bedömdes vid 16 mpg city och 19 mpg highway. Funktioner

Rubicon var inte avsedd att vara en lyx fordon och inte Addera Standard många standardfunktioner ingick - låg fokus främst på sin förmåga på trail. Förar-och passagerarsidan krockkuddar erbjöds som standard, liksom en kassettspelare. Fordonet fick en fyrstjärnig krasch rating från National Highway Traffic och Safety Administration. Jeep lagt fyrhjulig skivbromsar till Rubicon, medan de övriga modellerna i årets hade bara skivor fram /bak system trumma.
Off road kapacitet

Leden är där 2003 Rubicon steg över tävlingen. Presentera en Dana bakre änden, specialiserad fjädring och en 4:1 låg-range överföring fallet samt fyrhjulsdrift, var det mer än utrustade för att hantera den tuffaste terrängen. Granskare noteras att Jeep huvudsak tog en modifierad jeep och produceras på fabriken. Många entusiaster hade tagit sina gamla Jeepar och göra dessa spår-färdiga modifikationer.
Yttermått och Performance

Den totala längden av 2003 Jeep Rubicon var 156,1 inches och bredden var 68,2 inches. Denna Jeep var 70,8 inches lång och hade en total vikt av 4,550 pounds. Den maximala dragkapacitet för denna modell fanns för 2000 pounds.

0 Till 60 rating för denna Jeep var 13.25 sekunder, och det klockade i en fjärdedel mil på 19.54 sekunder med en hastighet av 69 mph. Bromsprov vid 60 till 0, kom in på 183,61 sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99540.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.