Nissan Versa Specifikation

Nissan Versa är avsedd att vara en all-around mångsidig bil. Därför dess namn. Enligt Nissan har Versa blivit citerad av Wards Auto som har mest hästkrafter och mest passagerarutrymmet i sin klass. Två versioner av Versa är tillgängliga - en fyra-dörrars sedan och en femdörrars halvkombi. Även versionerna är lika på många sätt, deras specifikationer skiljer sig något. Motorspecifikationer

Två motorer finns tillgängliga för sedan. En motor för basmodellen är en 1,6-liters som ger 107 hästkrafter vid 6000 rpm. Uppgraderingen från detta är den 1,8-liters, som producerar 122 hästkrafter vid 5.200 rpm. Uppgraderingen Motorn är tillgänglig i 1.8S och 1.8SL versionerna av sedan-endast. För kombi, är den enda motorn erbjuds 1,8-liter.
Drivlina Specifikationer

Samtliga Versas har en front-motor front-wheel-drive konfiguration. Ett urval av transmissioner - en fyra-växlad automatlåda, en fem-växlad manuell eller en sexväxlad manuell - är tillgänglig för sedaner. För kombi, är en fyra-växlad automatlåda, en sex-växlad manuell eller Nissans egenutvecklade xtronic CVT transmission tillgängliga. CVT står för "Steglös transmission." Detta system är inte beroende av växlar, utan förändrar kraftflödet kontinuerligt beroende på motor-och fordonstillverkare behov.
Bromsar

Alla Versa modellerna har en främre disk /trumbroms bak konfiguration. Samtliga modeller har låsningsfria bromsar. De uppgraderade sedaner och alla halvkombi har Nissans Electronic Brake system för kraftdistribution. Detta system fördelar bromskraften jämnt, för en mjukare inbromsning känsla.
Fjädring

För alla Versas, är den främre hjulupphängningen ett fjäderben Detta system har fjädern på toppen av stötdämparen, och både våren och chock är i en enhet. Den bakre fjädring är en torsion-beam konstruktion. En vridning balk är en solid stav gjord av sträng stål. Däcket aggregatet är fäst mot staven. När en bula påträffas vändningar stav och fjädrar tillbaka. Det är ett enkelt men effektivt sätt att utforma en suspension för en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99529.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.