2005 Honda Metropolitan specifikation

När Honda debuterade sin nya skoter i Europa, var det varmt mottagande. Det var inte långt därefter att företaget förde skotern till Amerika. Medan efterfrågan i USA var inte så hög som den var i Europa, sålde den 2005 Honda Metropolitan fortfarande bra, särskilt i större städer där det tillåtet pendlare att spara pengar på gas. Honda Metropolitan II infördes också, men sålde inte så bra som originalet. Motorspecifikationer

2005 Honda Metropolitan presenterade en encylindrig, fyrtakts motor med två ventiler. Lättskött och mycket effektiv, var denna motor kan nå hastigheter upp till 35 mph. Tryckknappen elstart använde borstlösa generatorn vilket innebar att det inte behövde ha en separat startmotor.

Förgasaren var en 18 mm CV med automatisk choke och transmissionen var en automatisk remdrift kallas V-Matic. Det innehöll också en CDI tändning.
Fjädring och bromsar

Den främre hjulupphängningen på 2005 Honda Metropolitan var en tvilling ned-tube gaffel med 1,9 inches resor medan den bakre suspension var en enda stöt med 2,6 inches av resor.

De främre bromsarna var trumbromsar medan ryggen var trumman med CBS. Detta möjliggjorde ryttare att lätt bromsa utan att komma till ett hårt stopp om det inte var nödvändigt.
Mätningar och andra specifikationer

Sitthöjden för 2005 Metropolitan skoter var 28 inches, och hjulbasen var 46,9 inches. Total vikt utan bränsle var £ 157, vilket gör det lätt nog även för mindre personer att manövrera och hantera utan svårighet. Bränsletanken var 1.23 liter, vilket innebär att även när den är full med gas, var skotern fortfarande lätt.

Tillgängliga färger ingår denim, blå hibiskus, kiwi, sol, pjäser, orange is och kanji.

scooter tillverkades i Japan och exporteras över hela världen. Även om 2005 Honda Metropolitan är en äldre modell av skoter den uppfyller fortfarande EPA specifikationer samt specifikationer CARB.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99523.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.