1990 Toyota Cressida specifikation

Den 1990 Toyota Cressida var en medelstor sedanmodell som erbjuds tillförlitlighet, bränsleekonomi och en relativt låg prislapp. Initialt erbjuds för lite över $ 21.000, är ​​en begagnad 1990 Cressida nu värderas till cirka $ 2000, om det är i utmärkt skick. Konsument recensioner för detta fordon var mestadels gratis, med förare som fokuserar på ren tillförlitliga och att det erbjuds. Faktum är att många kör fortfarande sina Cressidas under 2010. Motor och specifikationer Transmission

1990 Toyota Cressida tillverkades med en 3.0L V6-motor som standard. Fordonet är kapabel att producera 190 hästkrafter med 185 Nm av vridmoment. Den gas körsträcka rating för denna bil är 19/24 mpg.

En 4-växlad automatlåda med överväxel är den enda tillgängliga överföringskapaciteten för Cressida.
Tillgängliga alternativ

Cressida 1990 kom endast bara stil, men köparna kan välja ytterligare alternativ om de ville anpassa den till belåtenhet.

luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och lås makt var standard när Cressida började tillverkas. Ett soltak och läder platser var tillgängliga alternativ. Denna modell kom med en vanlig kassettbandspelare, CD-stereo var inte tillgänglig som en uppgradering

förare eller passagerare sidokrockkuddar inte erbjöds på 1990 Toyota Cressida, men ABS-bromsar kan läggas till som ett alternativ..

fyra dörrars sedan kan bekvämt plats för upp till fem vuxna.
konsumentreaktion

Köpare av 1990 Toyota Cressida konsekvent har gett detta fordon en 10 rating i form av övergripande kvalitet och tillförlitlighet. Andra funktioner som övergripande design, interiör alternativ, lastutrymme och bränsleekonomi får också höga betyg.

Flesta granskare kommentar att de har minst 200.000 miles på sina 1990 Cressidas och under 2010, ett stort antal av dessa fordon är fortfarande på väg till sina ägare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99517.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.